2777
2789

چطور چی شد؟

من یکی که خیلی دوسش داشتم(مرد) از محارم میخواست ازدواج کنه بعد خواستگاری من شنیدم با ناراحتی بهش گفتم که دیگه کی میخواستی بهم بگی من واقعا ازت ناراحتم و ازت توقع نداشتم که حالا بفهمم واسه اولین بار دیدم اشک پر چشاش جمع شد نزدیک بود گریه کنه گفت اگه میخوای همین الان کنسلش میکنم ؛؛؛؛

دومی یکی از دوستام که اندازه جونم دوسش داشتم چند روز باهام قهر بود بعد به زور و اصرار قسمش دادم که چرا بهم بی محلی میکنی یهو زد زیر گریه و گفت مثلا تو دوست منی ولس هیچ توجهی بهم نداری آخرم از دستش دادم ...

این دوتا گریه واقعا قلبمو به درد آوردن💔

شما چی ؟

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من متاسفانه وقتی به رلم خیانت کردم خیلییی گریه کرد خیلی اینروزا بادش میفتم ولی اونم عذابم داده بود

💔💔

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

نه ولی دهن هوش مصنوعی رو سرویس کردم با سوالام در حدی که بهم گفت بیچاره شوهر آینده ات

😂😂😂

بله و خیلی زیاد بابتش ناراحتم هیچوقت بخاطرش خودمو نبخشیدم

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز