2777
2789

که به زن مردم تو خیابون خیره میشه این عوضیا از ریش و پشمشون خجالت نمیکشند

میان مثل سوسکهای فاضلاب تو جامعه واسه دختر مردم واسه زن مردم امنیت و آرامش نزاشتن عوضیا عین جغد خیره میشن

انگار آدم فضایی دیدن انگار هیچ زن و دختری تو خاندانشون نبوده خدا لعنتشون کنه که برا زنها و دخترها آرامش و امنیت نزاشتن‌.فکر کن میری خرید میری باشگاه میری سرکار میری خیاطی میری مهمونیو... اونوقت احساس میکنی شدی مدل شو هزارتا نره خر تو بیرون داری راه میری همه اومدن از بیکاری دم در مغازه نشستن چش چرونی.

انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای اره از بیکاری نمیدونن چیکار کنن دم در مغاره میشینن دید میزنن...یه زنه بود خیلی بد حجاب بود سو تینشم دیده می‌شد مرده نشسته بود دست به چیزش😐من تو ماشین منتظر شوهرم بودم

و من زندگی رو بد جور باختم....

الان میان میگن نگاه کنند تو نگاه نکن تو پاک باش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تلخ بود ولی طنز نوشتی. من خیلی خندیدم قلمت خیلی قشنگه ظاهرتم مثل قلمت باشه منم که نر نیستم محو میشم چه برسه به نرها 😄😄😄

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

همه مثل منو‌ شما نیستن، بعضی از دخترا تاپیک میزنن همینجا میگن، امروز پسره بهمون نگاه کرد بهمون متلک انداخت! نمیدونم چرا انقدر خوشگلم همه مردا تو کفمن…

تأسف واسه هر دو واقعا

الان یه عده میگن‌ ایراد از زنها هست

اره میگن که مشکل از لباساش بود تقصیر خودش بود ولی اصلا ربطی به پوشش نداره یه عکس هست که دوتا زن با چادر رد میشن مردا نگاه میکنن باز ولی تو خارج یه مرد کنار دوتا خانوم نشسته اصلا نگاهشونم نمیکنه سرش تو گوشیشه

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مردند

الان میان میگن نگاه کنند تو نگاه نکن تو پاک باش

اره همینجوری میشه مردها ترتبیت نشده اند اکثرا بلا نسبت پدرامون و...

انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

حیف سوسک فاضلاب و جغد که به این هیز های بی خانواده نسبت داده شدن .

بی خانواده ان مادرشون مادر نبوده مادری نکرده آدم تحویل جامعه نداده انگل جامعه تحویل جامعه داده.

ازدواج ارامش💩💩💩💩💩💩💩 ازدواج امیده🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 ازدواج رد شدن از پلای تردیده💨💨💨💨💨💨💨💨