2777
2789

سلام خانوما ممنون میشم کمکم کنید میخواستم بدونم کسایی که شیرازو دیدن؛ من نیاز دارم به شهری برم که از نظر امکانات و پیشرفته بودنش خوب باشه چون خودم مجبورا شهری زندگی میکردم که از نظر امکانات و خلاصه رفاه در حد روستا بوده و حالا نیاز دارم برم شهری که سطحش بالا باشه تا بتونم پیشرفت کنم برای هدفم :).

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصولا برای این باید تهرانو در نظر بگیرم ولی میخوام بدونم اگه موفق نشدم برم تهران؛ اولویت بعدیم میتونه شیراز باشه؟ چون تاحالا ندیدم و نرفتم میپرسم میشه اونجا پیشرفت کرد از لحاظ امکانات . پیشرفته بودن شهر میخوام بدونم نسبت به تهران. تبریز مشهد اصفهان اینام شهرایی ان که میتونم برم منتها نمیدونم کودومشونو باید برم ممنون میشم نظرتونو بگید:)

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

شیراز خیلی خوبه طلاست من ساکنشم

چقدر عالی عزیزم ینی میگید مثل پایتخت میشه توش پیشرفت کرد؟ چون احتمال اینکه نتونم برم تهرانو در نظر گرفتم در کل بخوام بگم میخوام بدونم اینجوریه که همه چی داره؟ 

حالا سوالتون چی بود؟

عذر میخوام چون اولین تاپیکمه یکم دیر اومد تا بقیشو بزارم دیر شد گذاشتم الان

اصولا برای این باید تهرانو در نظر بگیرم ولی میخوام بدونم اگه موفق نشدم برم تهران؛ اولویت بعدیم میتون ...

شیراز از همه لحاظ عالیه هم مردم و هم اب و هوا هم پیشرفت و.....

.️.🩷🌝..

چقدر عالی عزیزم ینی میگید مثل پایتخت میشه توش پیشرفت کرد؟ چون احتمال اینکه نتونم برم تهرانو در نظر گ ...

صدرصد عزیزم

برای پیشرفت ک حتنا نباید تهزان رفت

شیراز خیلی خوبه

هم بزرگه هم هوای پاکی داره

از نظر امکانت چیزی از تهران کم نداره 

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

صدرصد عزیزمبرای پیشرفت ک حتنا نباید تهزان رفتشیراز خیلی خوبههم بزرگه هم هوای پاکی دارهاز نظر امکانت ...

راستش خیلی تعریفشو شنیدم نه فقط از اهل اونجا از بقیه هم خودم ترکم تبریزم برام خوبه منتها نمیخوام نزدیک خونواده باشه پس خوبه:) خیلی ممنونم از نظرتون🤍