mahor_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1126 عنوان گرفتگی رگ های پا 53 بازدید | 10 پست سلام بچه ها من رگ پا و ساق پاهام اکثرا یهو میگیره و سفت میشه،درد خیلی بدیم میگیره، بعد چند دقیقه خوب میشه حالا ساق پام اکثرا کمتره🤦🏼♀️کسی میدونه علتش چیه؟ من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده" 1404/04/21 | 01:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahor_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1126 کمبود منیزیم آره شنیدم میگن،چه خوراکی هایی این کمبودو جبران میکنه؟ من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"
curlly عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2253 آره شنیدم میگن،چه خوراکی هایی این کمبودو جبران میکنه؟ شکلات تلخ بالای ۷۰ درصد
mahor_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1126 ومنی که بخاطر پادرد تا الان بیدارم... منم همینطور، تا یکم زیاد راه میرم همین میشم امشبم دوساعت رفتم پیاده روی الان رگ پام گرفت🥲 من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"
mahor_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1126 شکلات تلخ بالای ۷۰ درصد آهااا مرسی عزیزمممم😘 من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"
مهتاب۱۳۷۸ عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 628 منم همینطور، تا یکم زیاد راه میرم همین میشم امشبم دوساعت رفتم پیاده روی الان رگ پام گرفت🥲 من که راه میرم پا درد میگیرم حتی اگه یه رب مثلا سرپا وایسم پادرد شدید میگیرم..من البته همه جای بدنم درد میکنه مثلا بخوام موهامو ببندم دستم بشددت درد میگیره
mahor_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1126 من که راه میرم پا درد میگیرم حتی اگه یه رب مثلا سرپا وایسم پادرد شدید میگیرم..من البته همه جای بدنم ... او سخته اینجوری ک...عزیزم دکتر رفتین نگفت علتشو؟ من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"
مهتاب۱۳۷۸ عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 628 او سخته اینجوری ک...عزیزم دکتر رفتین نگفت علتشو؟ فقط خدا میدونه چقد دکتر رفتم.چرا تشخیص دادن فیبرومیالژیاست.مناسفانه درمان خاصی هم نداره