2777
2789
عنوان

معیارای افتخار در نی نی سایت

251 بازدید | 27 پست

عزیزان از دید کلی

ازدواج و رابطه در سن پایین افتخار نیست

بچه دار شدن در سن پایین افتخار نیست

شوهری ک با دختر بچه زیر ۱۵ ازدواج‌ کنه افتخار نیست

ماشین و حقوق و خونه شوهر مایه افتخار شما به خودتون نیست

اینجا واقعا معیارای افتخار و خانومایی ک خودشون رو زنان موفقی میدونن عجیبن

کاش منم اینهمه اعتماد بنفس و ذهن رها داشتم 

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...

عجایبش هم بگیم دخترا که میگن

چرا هی میگید خاستگار ندارم، دلم شوهر می‌خواد؟  وقتی ازتون می‌پرسم چند سالتونه، می‌گید ۱۸ یا ۲۰ سال! چرا فکر می‌کنید ازدواج فقط راه خوشبختیه؟

یعنی اگه ازدواج کنید، چه زندگی عالی و بی‌نقصی دارید  همه فکر می‌کنن ازدواج همه چیز رو درست می‌کنه اگه برای فرار از خانوادتون ازدواج میخواین کنید حداقل با یه آدم درست ازدواج کنید نه ازیه چاه دیگه برین تو یه چاه دیگه (بچها منظورم با دخترایی هست که هنوز بالغ نیستن و فکر می‌کنن ازدواج خیلی خوبه من نمیگم ازدواج بده اما باید به‌ موقع و با آدم درستش)

آقایان سایت:  

"آقا جان! 🤦‍♀️ اینجا سایت زنونه‌ست چطور میشه هی درخواست دوستی می‌دی؟!  کسی که دنبال روابط جدی باشه باید جای خودش رو پیدا کنه، نه اینکه تو سایت‌های دخترونه درگیر بشه
ددی سایت رو برای چی گذاشتن آخه
می‌تونی اینطور بگی:

"چرا اینقدر در مورد دخترای خوشگل و زشت صحبت می‌کنیم همه داریم به یه شکلی زندگی می‌کنیم و همه زیبایی های خودمون رو دارید یه سری میگن دخترای زشت شانس دارن و دخترای قشنگ نه

واقعیت اینه که شانس هیچ ربطی به ظاهر نداره همه برای چیزی که ارزشش رو داره باید تلاش کنن! هیچ‌چیز به اندازه اعتماد به نفس جذاب نیست

🧚🏻‍♀️با ۴ برادر حکم ملکه رو تو خونه دارم 🧚🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزيزم اتفاقا همه اينا ك گفتيد افتخار نيستن تازه عيب و ذلتن🤦🏻‍♀️

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

اینی که اینا دارن اعتماد به نفس نیس حاصل کم سوادی و ناآگاهی و نداشتن رشد عقل و شخصیته

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

افعال معکوس به کار میبرین 

چرا هر چه میخونم کمتر متوجه میشم 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

جانا سخن از زبان ما می‌گویی

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

زیر ۱۵ ؟ حتی زیر ۲۰

لااقل بالای ۱۸ کمی قابل قبوله

اونم به شرطی ک آقا حداکثر ۲۷ ۲۸ باشه

در غیر اینصورت ازدو حالت خارج نیست یا آقا پدوفیله یا دنبال حکومت کردن بر زنشه ک دنبال دختر بچه سال میرن

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...

لایک 

شوهری که با بچه ۱۵ سال یا زیرش ازدواج میکنه پدوفیله 😷

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

اینی که اینا دارن اعتماد به نفس نیس حاصل کم سوادی و ناآگاهی و نداشتن رشد عقل و شخصیته

👏👏👏

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال