2777
2789

چند سال پیش یه خاستگار داشتم که پسره بهم علاقه داشت اما من بی تفاوت بودم

بعده چند بار خاستگاری، بالاخره بهش فرصت دادم و گفتم واس آشنایی چند ماه صحبت کنیم

خلاصه گذشت و آخراش به تفاهم نرسیدیم (یجورایی دعوا شد بینمون) زدیم همو بلاک کردیم و فلاااان😅

بعده چند سال ماه محرم بیرون دیدمش و میشه گفت عین قدیما مدام نگاهم میکرد درحالی که بعده اون بحثی ک بینمون پیش اومد هرجا منو میدید راهشو عوض میکرد البته واسم مهم هم نبود

حالا چیزی که ذهنمو درگیر کرد دیشب لیست بلاکی اینستا رو چک میکردم دیدم بعده این همه وقت از بلاک درآورده...

تفسیرش کنید برام ممنون☹️🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرصت میخواد واسه اشنایی بیشتر تو هم ذهنت هنوز درگیرشه چون بخاطرش رفتی اینستاتو چک کردی

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

دوباره میخواد بهت فک کنه ...فضولم اگه بپرسم چرا دعوا کردین و سر چی بود؟

اخلاقش یجوری بود

خودمحوره جز حرف خودشو قبول نداره

درموردم یه اظهارنظری کرد من گفتم اینطور نیست ولی قبولش نکرد و اینطور شد که بهم خورد

پسره از دوران دبیرستان بهم علاقه داره یعنی میشه گفت ۹ سالی میشه

فرصت میخواد واسه اشنایی بیشتر تو هم ذهنت هنوز درگیرشه چون بخاطرش رفتی اینستاتو چک کردی

نه من یه کار دیگه داشتم که چک کردم

بهش علاقه نداشتم اما چون هشت نه سالی میشد میدونسم بهم علاقه داره قبول کردم چند ماه صحبت کنیم واس آشنایی

اخلاقش یجوری بودخودمحوره جز حرف خودشو قبول ندارهدرموردم یه اظهارنظری کرد من گفتم اینطور نیست ولی قبو ...

پس سعی کن ازش فاصله بگیری ......من ک ب شخصه با اینجور افراد نمیسازم....خودت صلاحت بهتر میدونی .....

پس سعی کن ازش فاصله بگیری ......من ک ب شخصه با اینجور افراد نمیسازم....خودت صلاحت بهتر میدونی .....

همون یه فرصت هم که داده بودم بهش زیادیش بود

فقط برام سوال شد همین😁