2777
2789
عنوان

مادرتنها... مادرخفته درخاک...

328 بازدید | 26 پست

به سلامتی زنهایی که در واژه مادر نیستند! 

آنهایی که نمیتوانند مادر باشند، 

آنهایی که مادر نمنخواهند شد، 

آنهایی که قبلا مادر بودند و فرزندشان را از دست داده اند... 

به یاد مادران خفته در خاک   

ازجمله من که سیاهپوش تکه ای از وجودم هستم و از شما التماس دعا دارم   

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراااااا؟؟؟😔😔😔😔

چی چراعزیزم؟ 

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
منم بچم واز دست دادم اگه بود چند روز دیگه تولدش بود ای کاش منم میمردم

ناشکری نکن دوست خوبم

منم بچم واز دست دادم اگه بود چند روز دیگه تولدش بود ای کاش منم میمردم

الهی بمیرم عزیزم اشکم دراومد خدا بهت صبر بده

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

منم یه پسر عمو داشتم بعده سه ساله ب عشقش رسید خانواده ها نمیزاشتن بهم برسن باهم فرار کردن قم بعد اورد خونه عقدش کردن بعده سه روز از عقدش از ساختمون افتاد درجا تموم کردتازه رفته بود تو۱۸سال 😢😢😢

۹۹/۹/۹  💖💖
من ازدعاهم بریدم....

نه عزیزم. از دعا نبر.... ایشالله حاجت روا شی

چی چراعزیزم؟  

چرا سیاه پوش شدید؟

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
منم یه پسر عمو داشتم بعده سه ساله ب عشقش رسید خانواده ها نمیزاشتن بهم برسن باهم فرار کردن قم بعد اور ...

خدابیامرزتشون ....