2777
2789
عنوان

متنفرم از اینطوری شوهر کرددددن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 23 پست
سنتی هم اونجوری که فکر میکنی بد نیست خیلی ها موفق و عاشق میشن فقط خوب بشناسش وببین میتونی دوستش داشت ...

در اون حد پرفکت نبودن تاحالا 

ک بخوام بهشون فرصت اشنایی بدم 

خوبا رو دوس دختراشون رو هوا میزنن 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

از من به تو نصیحت به حرف هیچ کس گوش نکن

نمونه بارز آدمی ام که به اصرار سنتی ازدواج کردم 

با آدمی که از نظر دیگران خوب بود

ولی الان توی تک تک مشکلات زندگیم تنهام، هیچ کدوم نه مامانم، نه خاله هام نه هیچ کدوم تو مشکلات و بدبختی من سهیم نیستن

هز وقت خودت فکر میکنی درسته ازدواج کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از من به تو نصیحت به حرف هیچ کس گوش نکننمونه بارز آدمی ام که به اصرار سنتی ازدواج کردم با آدمی که از ...

من هربار ب حرف اطرافیان گوش دادم دقیقا همینطور شد ک میگی

اتفاقا مامانم خودش زندگیشو تر زده متاسفانه 

ولی اصرار داره ب روش ما شوهر کن توام

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

از احساس و هوس و هیجان دور شو تا عقل اراده ات منطق عاقلی پیش ببرن برات

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چرا فکر میکنید خواستگار سنتی بده؟به خصوص شما که  عشقتون هم ولتون کرده و واقعا اون دوستی و رها شدن را تجربه کردید،به خواستگارهای سنتی هم یکم فکر کنید.

من نمیدونم چرا رسم شده که دخترا میگند خواستگار باید کسی باشه که ما همون اول عاشقش شده باشیم و سنتی را بد میدونن. اگه این خواستگاری ها همه خوب بودند پس چرا امار طلاق رفته بالا، نمیکم کدوم خوبند کدوم بد و یا خواستکاری های سنتی طلاق درشون نیست توی هر دو هست و توی هر دو همسر خوب هم پیدا میشه، اینکه روی یکیش پافشاری کنید ضررش به خودتون میرسه.

خب با همین خواستگارای سنتی هم کم کم آشنا میشید و علاقه هم پیش میاد مگه علاقه فقط تو دوست شدنه ؟!!

شاید خیلی بهتر از اون اکست باشن!!!

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

چرا فکر میکنید خواستگار سنتی بده؟به خصوص شما که عشقتون هم ولتون کرده و واقعا اون دوستی و رها شدن را ...

حالا کی گفته امار طلاق بخاطر ازدواجای غیر سنتیه ک تعمیم میدید ؟ چرا دلیلش مستقل تر شدن خانوما و شجاع تر شدنشون نباشه؟ اینکه قبلا خیلی عار بود طلاق گرفتن و زنا بی پناه میشدن بعد طلاق ولی الان تا حدودی این مشکلا اسونتر شده . بد قلقی بیینن اعتیاد ببینن خیانت ببینن طلاق میگیرن خودشون زندگی رو ب چنگ و دندون میکشن...

والله با چه اعتماد بنفسی بریدین دوختین این متن بلند بالارو 

اگ دقت کنید نگفتم سنتی بده گفتم در اون حد پرفکت نبودن ک بخوام فرصت بدم بهشون ولی بقیه اصرار میکنن کوتاه بیا فرصت بده.. و حتی معمولی هم باشن حاضر نیستم بخاطرشون از معیارام کوتاه بیام چون هیچچچ اصراری ب ازدواج ندارم و فقط و فقط فضولی و نگاه بقیه اس ک مجبورم میکنه ب ازدواج فکر کنم 

درضمن نوشتم طرف بخاطر بی پول بودن خودش ولم کرد ن چیز دیگه.. خیلی شانس بیارم‌شبیهش پیدا بشه دوباره هرچند ک بخوامم ازدواج کنم دنبال فردی بهتر از اون میگردم ن حتی شبیهش

و در ضمنه دووووم اینکه زندگی بقیه اطرافیان ک سنتی ازدواج کردن رو دیدم و از بابت اون چشمم ترسید 

خب با همین خواستگارای سنتی هم کم کم آشنا میشید و علاقه هم پیش میاد مگه علاقه فقط تو دوست شدنه ؟!!شای ...

بابا منکه منتظر اون ذلیل ننشستم😂فقط راجع ب گذشته ام توضیح دادم راحتتر بشه قضاوت کنید 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 4 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز