2777
2789
عنوان

جوون ها چیکار میکنن

153 بازدید | 9 پست

من بچه که بودم حس میکردم به جوون ها اونایی که ۲۰ سالشونه خیلی داره خوش میگذره خیلی دارن عشق و حال میکنن الان که خودم به این سن رسیدم هیچ کاری نمیکنم حس میکنم از بقیه عقب افتادم همه تو عشق حالن فقط منم که کنج خونه افتادم 🤦🏻‍♀️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضیا مثل منو تو همش خونه‌ان

بعضیا هم دارن خوش میگذرونن

من تصمیم گرفتم از دسته دوم باشم میخوام برم دوست‌ پیدا کنم برم بیرون خوش بگذرونم بابا خسته شدم از تو خونه بودن از همینجوری الکی گذشتن روز هام

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بعضیا مثل منو تو همش خونه‌انبعضیا هم دارن خوش میگذروننمن تصمیم گرفتم از دسته دوم باشم میخوام برم دوس ...

چجوری میخوای دوست پیدا کنی از کجا 

من که چند تا دوست داشتم ذاتشونو فهمیدم کات کردیم 

دو سه تا دوست دیگه دارم که راهشون از ما دوره اوناهم از خودم بدتر اصلا بیرون نمیرن 

چجوری میخوای دوست پیدا کنی از کجا من که چند تا دوست داشتم ذاتشونو فهمیدم کات کردیم دو سه تا دوست دیگ ...

دوستای این زمونه مار و عقربن دوری ازشون بهتره 

طبق تجربه میگم با هیچکس صمیمی نشو

دوستی معمولی داشته باش

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

چجوری میخوای دوست پیدا کنی از کجا من که چند تا دوست داشتم ذاتشونو فهمیدم کات کردیم دو سه تا دوست دیگ ...

من یکی از دوست‌های نزدیکم آدم اجتماعی هست دوست‌های زیادی داره تقریبا هربار با یکیشون بیرونه یعنی خب این هم نباشه اون یکی هست

بعد من چون معمولا کسی نیست باهام بیاد بیرون دو سه تا بیشتر دوست ندارم بیرون نمیرم

میخوام برم باشگاه شاید اونجا دوست پیدا کردم خلاصه اگه موقعیتی پیش اومد برای آشنایی سعی می‌کنم ازش استفاده کنم

خب اره نمیتونیم مطمئن باشیم چجور آدمی هست سعی میکنم با بقیه در حدی باشم که باهام هستن که بعدا پشیمون نشم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم