2777
2789
یه بار خواب دیدم خودم و همکلاسی های دبیرستان سرباز بودیم. داشتیم بچه های مهدکودک رو جابجا میکردیم حم ...

منم خواب‌ام عجق وجق بی سر و ته🤣

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

اهان چند باری هم خواب های خفن دیدم مثل فیلم سینمایی میخواستم ببینم تهش چی میشه

یه بار کل خوابم به زبان انگلیسی بود😐 یه پلنگی بود یه خونواده رو از هم پاشوند گولشون زد و بعد همه رو خورد

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خواب‌ام عجق وجق بی سر و ته🤣

😂😜 خیلی باحاله ولی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یبار دیگم خواب دیدم با آبجیم ت ی جمعی نشسته بودیم گفت تشنمه گفتم بریم بیرون آب بخوریم رفتیم ی مرد جوان گف دنبالم بیاین ب آب برسونمتون رفتیم مارو برد تو بیابون ی کوره داغ اونجا بود گف فک کردی آب میدمتون میخام غذابتون بدم بکشمتون

یهو با چاقو سمت خواهرم خواهرم حمله کرد من خودمو انداختم جلو گفتم یا امام علی کمکمون کن که چند تا قورباغه پرواز کنان از آسمون خودشونو انداختن رو این یارو تیکه تیکه کردنش بعد تو خواب ی ندا اومد ک امام علی ب دادت رسید

اهان چند باری هم خواب های خفن دیدم مثل فیلم سینمایی میخواستم ببینم تهش چی میشهیه بار کل خوابم به زبا ...

چ باحال🤣

خواب مورد دارم زیادد دیدم مثلا خواب دیدم ی پسره داشت غرق میشد خودمو انداختم تو دریا آوردمش بیرون گفتم برین کنار فقط خودم باید تنفس مصنوعی بدم بهش

چون خودم چادریم تو خواب دیدم تو خواب ی حیوون چهار پا بودم وسط یه عالمه حیوون بودم اعلام کردن سلطان جنگل میخواد بیاد منم گفتم خجالت بکشید چادراتونو بپوشید سلطان جنگل میخواد بیاد نامحرمه

خواب تکراری زیاد دیدم مثلا تو بیابون با الاغ دارم سفر میکنم 

یا  تو غار زندگی میکنم اینا همش محیط های تکراری یا خواب دیدم تو خرابه ام میخوام گنج در بیارم یهو مار میاد نیشم میزنه اینو چند بار دیدم 

خیلی زیاد خواب میبینم منتها همین ها یادم بود 

دیشبم خواب دیدم ی پسرو آورده بودم خونمون برا آشنایی یهو خانوادم. اومدن گفتن برو تو کمد قایم شو رفتم بهش سر زدم نیم ساعت بعد دیدم قرمزه بی حال شده کلا تهش مامانم اینا فهمیدن گفتم قصدش ازدواجه عجیب بود تو خواب مامانم گف عب نداره اگه همو دوس دارین با هم باشین