2777
2789
عنوان

ناخن جویدن بچه ها

59 بازدید | 14 پست

پسرم کلاس اوله چند وقته متوجه شدم ناخن میخوره ، محیط خونه آرومه و هیچ عامل استرس زایی نیست ک بگم استرس داره یا تو محیط پر تنشه ، بیرونم میره با دوستاش کلی بازی میکنه و از لحاظ امکانات و محبتم کم نمیزاریم براش ، پس دلیلش چیه ؟ ناخن دست کافی نبود الان رو آورده به ناخن پا ، انقد گریه کردم و حالم بده ک خدا میدونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اکثر بچه ها این مشکل رو دارن نمیشه گفت که بچه شما مشکل خاصی داره 

گاهی میتونه به خاطر بیش فعالی باشه 

اگه تو خونه زیاد تنها باشه و همبازی نداشته باشه ناخودآگاه اینجوری میشه 

من خودم همینشکلی بودم تو بچگی همش ناخون میخوردم 

گاهی وقتا میدیی انقد توی افکار خودم غرق میشدم که ناخودآگاه بدون اینکه خودم متوجه باشم ناخون میخوردم 

الان دیگه اینجوری نیستم

اکثر بچه ها این مشکل رو دارن نمیشه گفت که بچه شما مشکل خاصی داره گاهی میتونه به خاطر بیش فعالی باشه ...

با دوستاش بازی میکنه زیاد تو خونه تنها نیست ، مهمونی میبرمش مرتب خونه فامیلایی که بچه همسنش دارن اونا هم میان پیشش و بچه اجتماعی و شادیه ، هرچی فکر میکنم نمیتونم دلیلی برای کارش پیدا کنم 

با دوستاش بازی میکنه زیاد تو خونه تنها نیست ، مهمونی میبرمش مرتب خونه فامیلایی که بچه همسنش دارن اون ...

احتمالا همون قضیه افکار باشه 

بچه وقتی زیاد توی افکار خودش غرق بشه ناخودآگاه اینکارو میکنه 

شاید توی گذشته یه دوره ای بوده که استرس زا بوده یا خیلی تنها بوده به این کار رو آورده 

الان براش عادت شده وقتی چیزی عادت بشه دیگه دلیل برای انجامش نمیخواد 

به نظر من لاک تلخ استفاده کن اگه جواب نداد باید بیوفتی دنبال راهای دیگه

احتمالا همون قضیه افکار باشه بچه وقتی زیاد توی افکار خودش غرق بشه ناخودآگاه اینکارو میکنه شاید توی گ ...

اره حتما میگیرم براش ، مرسی وقت گذاشتی عزیزم ،شاد باشی 💖💖💖