2777
2789
عنوان

واقعا که خیلی بی لیاقته

120 بازدید | 14 پست

یه چند مدتیه یه گربه تو حیاط مون مستقر شده 

هر روز چند وعده واسش غذا میریزیم 

اگر چه این مدت اصلا وضع مون خوب نیست و از سهم مرغ و گوشت خودمون میدیم بهش و 

هر روز واسش گوشت میریزیم و بابام اب میریزه توی باغچه که جاشون خنک باشه 

بعد هر وقت میرم واسش غذا بریزم غرش میکنه و... 

اما این دو سه روز علاوه بر غرش حمله هم میخواست بکنه 

تا اینکه دیشب رفتم واسش غذا بریزم غرش کرد و بهم حمله کرد منم فرار کردم 

دیگه از امروز به عنوان نهار دمپایی میدم بهش 

حالا میفهمم منظور از اصطلاح گربه صفت چیه:(

وقتی انقدر بچه و بی جنبه اید نمیخواد دست به کار نیک بزنید 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مام یکی باردار تو حیاطمون بود از خودم و شوهرم میزدم میدادم ب اون رفت بچه هاشو حیاط بغلی دنیا اورد😒میگن جایی ک احساس امنیت کنه زایمان میکنه کثافت مگه ما چیکارت کرده بودیم نیومدی اینجا

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

مام یکی باردار تو حیاطمون بود از خودم و شوهرم میزدم میدادم ب اون رفت بچه هاشو حیاط بغلی دنیا اورد😒م ...

فک کنم فقط با ما مشکل دارن😂😭

توی ایستا ویدیو میزارن گربه ها خودشون میان سمت ادما

بعد ما برای اینکه بیان سمت مون آنقدر محبتش میکنیم بعدشم این میشه نتیجه 😂😭

فک کنم فقط با ما مشکل دارن😂😭توی ایستا ویدیو میزارن گربه ها خودشون میان سمت ادمابعد ما برای اینکه ب ...

محبت زیادی اخرش همینه😂

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

تو گوشه حیاط بچه نداره گربه ها به خاطر بچه هاشون حالت تدافعی می گیرند

خدایا شکرت، تلاش هام جواب داد و به اون چه می خواستم رسیدم. اومدم امضای قبلی رو پاک کنم ولی دلم نیومد. به نظرم اسم انسان های ارزشمندی داخلش بود حتما بخوانید  دیدین مد شده مینویسن:⛔️مورد داشتیم دختره... 😐من بازم این موردا دارم 😍😁👌👈مورد داشتیم دختره سال 1312 شده بود اولین زن جراح ایرانی (سکینه پری)👈مورد داشتیم دختره سال 1289 نشریه دانش رو به عنوان اولین روزنامه نگار زن ایرانی منتشر کرد (مزین السلطنه)👈مورد داشتیم دختره سال 1338 اولین زنی بود که درجه سرتیپی ارتش شاهنشاهي رو گرفت (مرضیه ارفعی)👈مورد داشتیم دختره تبریز به دنیا آمد شده صاحب دیوان اشعار با بیش از2500 بیت شعر (پروین اعتصامی)👈مورد داشتیم دختره سال 1318 در 22 سالگی اولین زن خلبان ایرانی بود(عفت تجارتی)‼️نکته اش اینجاست که تا این سالها بیشتر جمعیت ایران بی سواد بودند.👈مورد داشتیم دختره شده سیمین بهبهانی شاعر غزل معروف دوباره می سازمت وطن 🇮🇷👈مورد داشتیم دختره مشهد به دنیا اومده شده انوشه انصاری اولین فضانورد ایرانی 🚀👈مورد داشتیم دختره شده مینو اختر زند عضو هیأت رئیسه دانشگاه سودرتورن استکهلم 🎓👈مورد داشتیم دختره شده مریم میرزاخانی ریاضیدان و استاد دانشگاه استنفورد👈مورد داشتیم دختره شده ماریا خورسند مدیرعامل شرکت تولید سخت افزار DELL در سوئد👈مورد داشتیم دختره شده ترانه رضوی پزشک گوگل ⛑👈مورد داشتیم دختره شده پروین ثابتی استادیار هاروارد👈مورد داشتیم دختره 23 سالشه بوشهریه و شده تنها دریانورد زن ایرانی (زهرا سالاریه) ⛴👈مورد داشتیم دختره شده شیرین عبادی جایزه نوبل صلح رو بردهو هزاران مورد دیگر....👈مورد داشتیم دختره شده فروغ فرخزاد که از بخش جزامی ها که کسی جرات نداشته پاشو بزاره یه پسر بچه به سرپرستی گرفت. 👏

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است چرا از غذای خودتون می‌زنید برای یه حیوون آخه ممکنه بهم حمله کنید ولی اون ذاتش اینه غریزه و  براساس طبیعتش عمل میکنه نباید توقع داشته باشین قدرشناستون باشه

😂😂😂😂

درد

من احتیاج دارم به وقوع یک معجزه احتیاج دارم به روئیدن یک گیاه در میان زمستان احتیاج دارم به طلوعیدن یک خورشید از پس این تاریکی من احتیاج دارم به تحولی عظیم، به امیدی عمیق ...به جهانی زیباتر عشقی شگرفتر حالی خوبتر ...من احتیاج دارم در پس اینهمه تلاش و خواستن معجزهای اتفاق بیفتد...

حالا تو به دل نگیر اون حیوونه😂

من احتیاج دارم به وقوع یک معجزه احتیاج دارم به روئیدن یک گیاه در میان زمستان احتیاج دارم به طلوعیدن یک خورشید از پس این تاریکی من احتیاج دارم به تحولی عظیم، به امیدی عمیق ...به جهانی زیباتر عشقی شگرفتر حالی خوبتر ...من احتیاج دارم در پس اینهمه تلاش و خواستن معجزهای اتفاق بیفتد...

ب دلت😐

الکی همه جا ایموجی خنده میذاری مگه مریضی اخه

الکی همه جا ایموجی خنده میذاری مگه مریضی اخه

عه دنبال گه خور میگشتم پیدا شد🥺❤️مریض خودتی و هفت جدو ابادت حیوون غلط میکنی تو چیزی ک ب تو ضرری نزده و ربطی نداره دخالت میکنی چ کاری بهت داشتم ب خودت اجازه میدی همچین زری بزنی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز