2777
2789
عنوان

شوهرم رسید همه چیز رو ازم میخواد اسکرین میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2175 بازدید | 83 پست
من فکرمیکردم این کاربرچراهمه حرفاشوتویه پست نمیذاره ؟؟فقط پروف میدیدم

آدم دچار مشکل میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزم این یک مسئولیتی هست که به دوش مرد هست. بهتره به خودش بسپاری و خودتو دخالت ندی. یادبگیر زنانگی ...

آخه از آلمان نمیتونه پرداخت کنه می‌فرسته برای من که من پرداخت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدهی وام ازدواج رو تا چند ماه آینده پول فرستاده صاف کنم ولی ازم رسید پرداخت میخواد

خوب رسیدایناروبفرست خیالش راحت شه منم رسیدبدهکاریامون عکس میگیرم فردامدرکی باشه نگن نپرداختی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اسی خودنمایی زودتر براش بفرست منتظر نشو اون بگه بفرست خودت پشت هم بفرست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

حق داره بنده خدا

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

با پول خودم اگر طلا هم بخرم برای خودم ازم رسید میخواد بعدم دعوا می‌کنه

وا

راجبش با ارامش باهاش حرف زدی ک اینکار حس بدی بهت میده و انگار ب همدیگه اعتماد ندارین؟

دعوا میکنه چی میگه مثلا

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
خودشون گذاشتن واسه هرکی پروفایل نداشته شاید یکی پروفایل دوست نداره بذاره،☹️

خیلی بد شده همه شکل هم !

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

2790
2778
2791
2779
2792