2777
2789
عنوان

خانوما از لیزر نتیجه گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 82 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آی خدا چرا باید اینجوری باشم من اخهههههه

عکس های بقیه رو میبینم بدن صاف و تمیز و ذاتا مو ندارن

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

میدونی مثلا من کمر و کمر بالام مو هستواقعا دستم نمیزسه پشت بدنمو🥲🥲🥲🥲از مامانمم خجالت میکسم

من اونجا خیلی نازک بووود 

اگه نمیشه خب خواهر نداری

خجالت نداره قسمت پایین بپوشون بگو بزنه مادرت اگه خجالتت از اونجاست

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

من شاید روم بشه بدون پشم برم اونجا لیزر کنن 

ولی واقعا روم نمیشه

برم پشمامو نشون یه نفر بدم🤣🤣باید بهش بگم بقیه جاها ضخیمه تو فقط دست و رون و بازو رو ببین از بقیه جاها مطمئنم🤣

اگه مثل مرداس و ضمیمه لیزر من نتیجه میده ولی دستگاهت حتما شاتی و کندلا باشه

بحث جواب دادنش نیس🥲

پشتو اخه چجوری ادم شیو کنه ؟

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من دست خودمم نازک بود ولی نرم نبود چون شیو میکردم، رون پام نرمه ولی موهاش

به نظرم اگر مشکیه و قشنگ دیده میشه برو

جواب میده

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

من اول ساق پاودست واینارفتم اماچون رون پام نازک بودنرفتم اپیلاسیون میرفتم دیدم زیرپوستی شدن رفتم لیزرالان جلسه سومه اماریختن حالانمیدونم برمیگردن یانه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تا جایی که میشه وکس کنید بهتره لیزر لعنتی زیاد و ضخیمشون میکنه

زیرپوستی میشن متاسفانه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من شاید روم بشه بدون پشم برم اونجا لیزر کنن ولی واقعا روم نمیشه برم پشمامو نشون یه نفر بدم🤣🤣باید ب ...

خدا نکشدت🤣🤣🤣🤣🤣🤣