2777
2789
عنوان

به نظرتون کار خوبی میکنه

239 بازدید | 22 پست

جاریم زیاد خونه مادرشوهرم نمیره خونه هامون پیش همه تو یه کوچس 

ولی اون زیاد خونه مادرشوهرم نمیره ولی من کلا خونه مادرشوهرمم چون تنهام میرم اونجا کمکش میکنم یا از خونه غذا درست میکنم میبرم

به نظرتون جاریم کارش بهتره یا من؟

مادرشوهرم خیلی ناراحت میشه از دستش ولی آدمی نیس ک به روی خودش بیاره یا کلا بخواد بد کسیو بگه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

کار خوبو اون میکنه 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

اگه سرش شلوغ نیست و کاری نداره، تحقیق کن ببین احتمالا جاریت از دماغ فیل نیفتاده؟😂

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار خوبو اون میکنه

اگه زن بدی بود مادرشوهرم اون کارش خوب بود 

ولی نه بدی میکنه نه تو زندگی کسی دخالت میکنه 

جاریمم خودشو میگیره زیاد با فامیلای شوهرشش رفت و آمد نمیکنه 

کلا دوس نداره از خونش بیرون بیاد 

ولی من برعکس اونم کلا تو خانواده شوهرم یا فامیلاشون منو بیشتر دوس دارن بهم احترام میزارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

اگه زن بدی بود مادرشوهرم اون کارش خوب بود ولی نه بدی میکنه نه تو زندگی کسی دخالت میکنه جاریمم خودشو ...

بالاخره به جا ضربشو میخوری. از قدیم گفتن دوری و دوستی. 

آسه برو آسه بیا تا گربه شاخت نزنه 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

اگه سرش شلوغ نیست و کاری نداره، تحقیق کن ببین احتمالا جاریت از دماغ فیل نیفتاده؟😂

سرش شلوغ نیست بیکاره تو خونه😂

ولی خب تو دوران نامزدی کلا خونه مادرشوهرم بود خیلی خوب بود بعد ما اون موقع دوست بودیم با شوهرم بعد همش تعریف زنداداشش رو میکرد منم میگفت این خودشیرینه دوروز دیگه شمارو نگاه نمیکنه دقیقا هم این شد از وقتی عروسی کردن اصلا خونه مادرشوهرم نمیره با اینکه تو یه کوچه هستن 

احتمالا از دماغ فیل افتاده😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از کی تا حالاااا؟!!

دوری و دوستی همیشه بهترین گزینه بوده

رابطه با خانواده شوهر باید بر اساس احترام باشه نه صمیمت

سرش شلوغ نیست بیکاره تو خونه😂ولی خب تو دوران نامزدی کلا خونه مادرشوهرم بود خیلی خوب بود بعد ما اون ...

عزیزم 

اون این راهو رفته

توام خودت تجربش کنی

میفهمی که کار درست همینه

فقط احترام

از کی تا حالاااا؟!!دوری و دوستی همیشه بهترین گزینه بودهرابطه با خانواده شوهر باید بر اساس احترام باش ...

ببین اگه آدمای بدی بودن اره باید کمتر میرفتم ولی واقعا خوبن 

منم مفت خور نیستم واسه شام یا ناهار نمیرم کلا میرم مادرشوهرمو سر میزنم یا اگه نیس غذاشونو آماده میکنم اگه جایی کار داره میبرمش میارمش چون دختر نداره دست تنهاس 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40