2777
2789

اصلا دست بزن نداره شاید یکی دوبار هلم داده باشه یا یه بار که دعوامون شد از ذدستم گرف پرتم کرد اما اصلاااا دست بزن نداره

از عاشورا خالش نذری اورده بود سهم مارو داد مادرشوهرم بریم بگیریم، دیشب رفتیم خونشون گفتن خوردیم خودمون دیگه گفتیم شما خودتون میگیرید ، شوهرم بهش برخورد گف یعنی چی سهم مارو چرا خوردید مادرش گف چیه مگه قیمه، مگه نگه داشتن داره شوهرم گف اره باید نگه میداشتی صداشو برد بالا با مادرشوهرم کل کل کردن اما شوهرم سر یه نذری خیلی بد واکنش نشون داد من ساکت بودم تا اون موقع دیدم بس نمیکنه گفتم ول کن دیگه قیمه گرفتیم خودمون دیگه عیبی نداره هیچی نگف مادرشوهرم زبونش خیلی تلخه به شوهرم گفت بدبخت شکم به منم گفت با تو گشته اینطوری شده من اصلا هیچی نگفتم دوباره جوابشو ندادم، در صورتی که زیادم شکمو نیست شوهرم از شکمش به بقیه میبخشه نمیدونم اون روزززز چرا گیر داده بود ول نمیکرد، اینو که گف شوهرم جنی شد دیگه خیلی بد عربده میکشید رفتم جلو گفتم بس کن دیگه زشتههه ساکت شو یدونه محکم با دست گذاشت روی سینم هنوز درد میکنه

منم گفتم به من چه همدیگه رو تیکه پاره کنید رفتم بیرون از خونه شوهرم یه ربع بعد اومد رفتیم خونه هی بهش میگم چرا اینطوری کردی چرا منو زدی میگه اخه همیشه حق منو میبخشه به بقیه همه کاراش روی دوش منه خوبیاش برای بقیه اس میگم چرا منو زدی میگه دست خودم نبود اما من خیلی ناراحتم این وحشیارو از کجا پیدا کردیم ما اخه

ای خدا ای کاش دیگه هیچکس نذری نده چقدر زنای نی نی سایت سر یه پرس غذا کتک خوردن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ای خدا ای کاش دیگه هیچکس نذری نده چقدر زنای نی نی سایت سر یه پرس غذا کتک خوردن

بخدا امسال نذری بود که میاوردن جلوی درمون همشم جوجه و کباب نمیدونم چرا شوهرم رد داده بود

بخدا امسال نذری بود که میاوردن جلوی درمون همشم جوجه و کباب نمیدونم چرا شوهرم رد داده بود

تاپیک پر بازید خوندی؟ نمیدونم والا چه خبره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

سر نذری نبوده نذری بهونه بوده دلش پر بوده 

توم ک از عمد نزده  ک بیخیال اوقات خودتون تلخ نکنید

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

شاخام رفته تو هوا مگه پسر هم پیدا میشه اینجوری با خانوادش رفته کنه.والا من هر چی دیدم تعصب خانوادشو خیلی کشیده خدایی ی قیمه چیه که این همه دعوا شده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

ولش کن پیشو نگیر 

دلش پر بوده از مادرش غذا بهونه شده وگرنه ادم بخاطر یه غذا نذری بحث و دعوا راه نمیندازه 

عصبی بودش شما هم یهو رفتی خودتو انداخای وسط عصبانیتشو رو شما خالی کرد

وسط این دعوا دعوای خودتون راه ننداز الان از مادرش دلخوره بخوای از خودت بگی هیی عصبی میشه سر تو خالی میکنه،بزار با مادرش که تموم کرد سر یه موقعیت راحت و آسوده از خودت بگو،ولی واقعا وقتی میبینی اسنجوریه تو چیزی نگو بکش کنار

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،می دونید چقدر صرف یارانه آب و برق و گاز و بنزین آرد ونان و خدمات شهری میشه،مالیات هم که صفر درآمدشون اول تا آخر ماله خودشون،فک کنین چقد از حقوق ما ایرانیا ادره مالیات داره برمیداره ،اون وقت اینا...چرا باید یه بیگانه از این یارانه که مربوط به مردم کشوره استفاده کنه،میدونید الان دیگه کارگرای بدبخت قدیم نیستن استاد کار تمام کارای بنایی شدن که کارگر ایرانی هم زیردستشون قبول نمیکنن،انواع فروشندگی،خیاطی و چی و چی،چقدر خونه و مغازه دارن اونم چند طبقه،با شاگردی تو  خیلی کارا دارن استاد کار میشن و جوون ایرانی بیکار میشه،میدونید چرا صاحب خونه ها اجاره خو نه ها رو بالا میبرن چو یه خانواده افغان با تعداد بالا بهتر و بیشتر اجاره میده تا یه زوج تازه عروس ایرانی،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلسوزی میکنید میگید زمین خداست بخواین برین کشور دیگه بگید زمین خداست از لب مرز رد شی خونت گردن خودته،تویی که شعور و فهم نداری عواقبش رو ببینی لطفا جانب داری نکن و دهنت رو ببند...من معترضم،چرا محله ما اینقد افغانی داره میدونید هفتگی چقدر تو صف نونوایی معطل میشم،وقتی خرید میرم افسوس میخورم چرا هموطن من نباید فروشنده باشه،چرا تو پارک بچه من نمیتونه بازی کنه،یکی بیاد دعا نویس محله ما رو جمع کنه،هر کشوری بخوان برن از صد تا فی،لتر رد میشن،حالا اینجا فِرت و فِرت اقامتشون تمدید میشد طرف سه تا از جداش همین جا دنیا اومدن،تا کسایی که بهشون خونه اجاره میدن ادب نشن وضع همینه،یه سایت بزارین برای گزارش مردمی،خونه ها رو هم پلمپ و جریمه کنید وگرنه هرچی اخراج کنید دوباره برمیگردن،ولی وقتی جا نداشته باشن...یه مستند تلویزیون دیدم حتی چوپان ها افغان شدن یعنی یه ایرانی نمیتونه این کار رو بکنه واویلا دیگه معلومه چه خبر میشه،وقتی کسی به کشورای اروپایی غیر قانونی مهاجرت میکنه حتی تو دریا غرق بشه خونش پای خودشه اما اینجا اگه بهشون بگی برو کشورت ناراحت میشن

مطمعنا سر غذا شوهرت عصبی نشده بخاطر اینکه ارزشی براش قائل نشده بهش برخورده..چه مادرشوهر بی فکری

اره اما اولش به خوبی گفت که گفتیم نمیاین و خودتون میگیرید شوهرم گف نه چرا نیام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز