2777

از حماقته خصوصا تو نوجوانی بعد بفهمی همون طرف میخواد زن بگیره تو ذهنت با هر اهنگ وفیلم رویا ساختی فانتزی ساختی اژ چشماش ورفتار برا خودت توهم ساختی وتازه خودت هم بدونی به هیچ دردت نمیخوره واصلا مال هم نیستین ولی بازم خوشحال باشی که بهت توجه داره🙃💔10 سال بهش فکر کردم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

من که خواهرش بهم زنداداش میگفت خودشم لبخند مکش مرگ ما میزد.آخر رفت داماد شد خواهرشم گفت عاشق خواهر رفیقش شد توجیهشم واسه من این بود که تو حالت مستی دیدمش براهمین نمیخوادم😄

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
من که خواهرش بهم زنداداش میگفت خودشم لبخند مکش مرگ ما میزد.آخر رفت داماد شد خواهرشم گفت عاشق خواهر ر ...

این خیلی مسخرست انگار آدم دچار پوچی میشه 🙃

معجزه خود تویی ...🩵🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این خیلی مسخرست انگار آدم دچار پوچی میشه 🙃

آره خواهره گفت ما حتی اشاره به ارتباط شما نکردیم کلا زدن زیرش در حالیکه رفت وآمد زیادشون به خونه ما باعث شد خاستگارای دیگه که همسایه بودن کنار بکشن.ولی خودتو نباز عزیزدلم بهتر وبهتر شو جوریکه یکی دیگه تو رویاهاش تورو ببینه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
آره خواهره گفت ما حتی اشاره به ارتباط شما نکردیم کلا زدن زیرش در حالیکه رفت وآمد زیادشون به خونه ما ...

حالم ریدست حتی کنکورم سر تصورات احمقانم خراب شد🙃

معجزه خود تویی ...🩵🌱

حالم ریدست حتی کنکورم سر تصورات احمقانم خراب شد🙃

دوباره پامیشی وبا قدرت ادامه میدی من مطمئنم

تو واقعا دوستش داشتی؟ چه مدت؟ تا چند وقت درگیر بودی؟

من فقط خودمو با اون میدیدم خیلیم بد بود وحشی و مشروب خور ولی من با دیدنش قلبمو یجایی تو گلوم حس میکردم.یکارای چندشی هم کردم که بماند😅بو کردن یواشکی پیراهنش سرجالباسی حتی دوس داشتم یواشکی بردارمش.یه سالی درگیرش بودم زیاد طولش نداد زود رفت دنبال دختر فشن وخوش تیپ رویاهاش.بخاطر تیپش من اجازه نداشتم تیپ بزنم فک میکرد املم

من فقط خودمو با اون میدیدم خیلیم بد بود وحشی و مشروب خور ولی من با دیدنش قلبمو یجایی تو گلوم حس میکر ...

هیی اونم دقیقا خودش وخونوادش آدمای بدرد نخورم آن اصلا اون تو روستا هست من تو شهر ولی از اینکه حتی اونم منو دوست نداشت دارم اذیت میشم🥲

معجزه خود تویی ...🩵🌱

هیی اونم دقیقا خودش وخونوادش آدمای بدرد نخورم آن اصلا اون تو روستا هست من تو شهر ولی از اینکه حتی او ...

باید رو پیشرفتت کار کنی تنها چیزیه که غرورتو ترمیم میکنه.اصلا هم خودتو دست کم نگیر.خدا چیزایی رو میدونه که ما نمیدونیم براهمین گاهی حاجت دلمونو نمیده.اون پسره که گفتم الان تو کار فروش مشروبه و زنشو هر جا جلو هر کی عشقش بکشه میزنه کافیه دو دقیقه دیر حاضر شه دو دقیقه دیر از مهمونی بیاد بیرون جلو همه میزنه کسی نیس اونو درحال کتک خوردنو کشیده شدن با موهاش ندیده باشه.شدید ترین عشق هم با این وحشیگری فروکش میکنه

باید رو پیشرفتت کار کنی تنها چیزیه که غرورتو ترمیم میکنه.اصلا هم خودتو دست کم نگیر.خدا چیزایی رو مید ...

دلم میسوزه که اینهمه وقت تو توهم بودم 😄

معجزه خود تویی ...🩵🌱

دلم میسوزه که اینهمه وقت تو توهم بودم 😄

مدت زیادیه اما چیزی از دس ندادی روستایی بدرد شهری نمیخوره از دنیاهای متفاوتن

نمی‌دونم یکیه تو دانشگاه خیلی نگاه می‌کنه، لبخندم می‌زنه، نگاش نمی‌کنم تا برداشتی نکنه ولی شاید توهم منه ب قول تو 🗿😂

من آدمهایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدمهای پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجانزده میشن.

مدت زیادیه اما چیزی از دس ندادی روستایی بدرد شهری نمیخوره از دنیاهای متفاوتن

از اولم نمی‌خورد باور کن حتی یک درصدی معیارامو نداشت خیلی داغون بودم منطقم اینو میدونست ولی هنوز ته ذهنم بهش فکر میکردم احساس میکنم غرورم نابود شده که حتی یک نفر با یه همچین شرایطی هم دوستم نداره😅

معجزه خود تویی ...🩵🌱