2777
2789

من زندگیم واقعا پر اختلاف و مشکل شوهرم خیلی بی مسئولیت و سرد بی محبت و هزارتا بلا سر من آورده خیلی زجرم داده یه دختر۵ساله دارم بخاطر اون موندم منتظرم۱۲.۱۳سالش شه جداشم الان نمیتونم هم کوچیکه هم میخام اونموقع درکم کنه 

من ۵ساله ال دی میخورم مرتب

تاسوعا شبش خوردم و تموم شد قرصم و عاشورا نخوردم ولی دیشب چون شب قبلش نخورده بودم ۲تا خوردم ساعت ۹شب اینا .

شوهرم خیلی غیر منتظره دیشب رابطه خاس اول خودمو زدم ب خاب بعدش دیدم گوش نداد و کارشو کرد و چون ال دی میخورم دیگ جلوگیری نمیکنم 

دیشبم جلوگیری نکردم و داخل ریخت الان استرس دارم نکنه پری شب ک قرص نخوردم ولی دیشب خورده بودم.۲تا .ممکنه باردار شم ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز چندم سیکلت بوده؟

اونا ک ال دی باردار میشن معمولا ماهای اولی ک میخورن

بعد ی مدت تخمدان ها تنبل میکنه  بعید میدونم با ی دونه نخوردن باردار بشی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اول که با اینهمه اختلاف و طلاق که میگی چطور اینهمه رابطه دارین و قرص میخوری! بعدم وقتی اجازه میدی جلوگیری نکنه پس حامله هم باشی مبارک !

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**