2777
2789
عنوان

رفتم دندونپزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 73 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچی دندون پزشکا برای اینکه حواستو پرت کنن از کاری ک دارن انجام میدن  حین کار حرف میزنن .من میرم پیش یک پیرمردی واقعا مثل بابا بزرگاست 

همیشه  برام حرف میزنه تا دندونامو درست کنه 

از اسمون از زمین از اهنگ از همه چیز 

اونسری از پسرش برام درد و دل میکرد

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

وواقعا هوله؟آخه تا حالا مثل بعضی از دندونپزشکا سعی نکرده بهم دست بزنه..

نمیدونم خودم با اینکه متاهلم دو تا بچه احساس کردم سال قبل همچین چیزی پیش اومد بالاخره احساس آدم اشتباه نمیکنه دکترم عوض کردم به خدا مردا هول تشریف دارن

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
شاید فکرش درگیره زل زده تو که کارت تموم شد ولش کن

آه دو تا دندون دیگه ام مونده و جلسه آخری هی یادآوری میکرد بهم که دو تا دندون دیگه ات مونده نمیدونم برم پیشش یا نه

تا حالا ندیدم ی دکتر انقد زشت رفتار کنه اه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
نمیدونم کلا متفکر بهم نگاه میکنه حتی وقتی تو سالن نشسته بودم تا منشی بهم وقت بعدیو بده اومد که از کن ...

بهش میگفتی چیزی شده؟؟؟

از.همتون.متنفرم.چون.بـخودم.مربوطه🕸

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز