2777
2789

من پدربزرگم فکر کنید میلیاردر هست بعد خونه خودش خراب کرده ساختمان بسازه جدید بعد یه مدت بره خونه اجاره کنه که عمم خونه داشت گفت بیاید خونه من بعد ولی گفت اجاره میگیرم😐با اینکه باباش هست بعد ایشون ماهی 5 میلیون با 200 رهن میگیره از پدرش الان دوباره سال جدید زنگ زده 10 میلیون اجاره بشه با 200 رهن اصلا شما پدرتون بود اجاره می‌گرفتید ازش؟ چه برسه به اینکه زنگ بزنید اجاره رو بیشتر کنید😐💔😐🏃‍♀️🖤

درستع پدرش پولدار هست ولی آخه مگه کسی از پدرش اچاره باید بگیره؟ تازه قبلا هم خونش اجاره نبوده یکسال خونه خالی بوده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه عموتون بود قطعا حقو میدادم به پدر . ولی فکر کنم خونه مال شوهر عمه اتونه؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نه نیست از شوهرش جدا شده ایشون

پس خونه مال خودشه ... عجیبه قضاوت نمیکنم 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️