2777
2789
عنوان

مدیر مدرسه انقدر پررو😐

391 بازدید | 24 پست

معلم دبستانم بچه ها 

مدیر از من چیزایی میخواد که واقعا در حیطه وظایفم نیست لطفا از همکاران اگر کسی تاپیک رو میبینه نطرش روبگه 

امروز پیام داده: درارتباط با دانش آموزان نیازبه تلاش هردرسی ریاضی فارسی علوم.اگرخودتون شرایط پیگیری حضوری تابستان ندارید  لطف کنیدبه والدین اطلاع بدین که بهم پیام بدهند که واسشون کلاس حضوری بگذارم.

میدونم زحمتی نداره اما کلا تو کتم نمیره کاری بهم اجبار بشه که وطیفه ام نیست. یه سال که گذشت هی خرده فرمایش هاشو تحمل کردیم. بذارید الان جوابمم میذارم 

این پیام مدیر بوده:

درارتباط با دانش آموزان نیازبه تلاش هردرسی ریاضی فارسی علوم.اگرخودتون شرایط پیگیری حضوری تابستان ندارید  لطف کنیدبه والدین اطلاع بدین که بهم پیام بدهند که واسشون کلاس حضوری بگذارم.درمورد مشکلاتی هم که هرکدوم دارند لطفا شاد بهم توضیحاتی لازمه بهم بدین که بهتر بتونم پیگیری کنم.تشکر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم معلم دبستان هستم عزیزم به نظرم زیاد سخت نگیر منم هنوز درگیر یکسری کارهایی مثل گذاشتن پیام مدیر یا معاون داخل گروه هستم آخه ما یه جورایی پل ارتباطی بین مدرسه و کلاس و والدین هستیم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
منم معلم دبستان هستم عزیزم به نظرم زیاد سخت نگیر منم هنوز درگیر یکسری کارهایی مثل گذاشتن پیام مدیر ی ...

من فکر میکنم شما اشتباه میکنی که این کار هارو انجام میدی. مگه مدیر و معاون عضو گروه های کلاسیتون نیستند؟ 

خب خودشون بذارن. 

یه پیام ساده رو فوروارد کنن داخل گروه های کلاسی و تمام 

من خودم ارزشیابی دبیرا رو پر می کنم حتی اگه مدارکشون ناقص باشه دبیرایی که باهام همکاری داشتن ناقصی نادیده می گیرم 

سیاست داشته باش

حس می‌کنم بخشی از وجودم برای همیشه تبدیل به غروب جمعه شده.☘️

برام مهم نیست بابا انقدر امسال همه معلم ها با ایشون چالش داشتن

همون ارزشیابی برای سابقه ات و رتبه بندیت خیلی مهمه 

حس می‌کنم بخشی از وجودم برای همیشه تبدیل به غروب جمعه شده.☘️

[QUOTE=387282338]من فکر میکنم شما اشتباه میکنی که این کار هارو انجام میدی. مگه مدیر و معاون عضو گروه های کلا

بله مدیر عضو هستن معاون خیر  ولی مدرسه ما نزدیک 600تا دانش آموز داره و من درک میکنم مدیر و معاون چقدر مشغله دارن و حتی فور وارد کردن این پیام داخل تک تک گروها ممکن براشون مقدور نباشه از اون گذشته تمام همکاران که تقریبا 10 یا 12 نفری میشیم همه این کار رو میکنن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
حواست باشه هنوز ارزشیابیت تا شهریور دست مدیرهلازم نبود انقدر تیز جوابش بدی

ببخشید شما مدیر هستید ؟ 

2790
2778
2791
2779
2792