2777
2789
عنوان

پسره نره همه چیو به بابام بگه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 30 پست
کاریه ک خودت کردی ادم ابرو پدرشو با مرد های دو هزاری نمیبرهبا بچه وارد رابطه نشید که شرمنده خودت خان ...

فک نمیکردم اینجوری باشه

یه جور دیگه روش حساب کرده بودم

تَفاهمی اَست میانِ مَن وَ امید وَ نور 🌞 ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی میخواد بگه اخهسلام دخترتونو گول زدم به قصد اشنایی برای ازدواج اومدم جلو یهویی تغییر فاز دادم؟

برای من پیش امد این موضوع طرف زنگ زد به بابام میگه دخترت بهم شماره داده دخترت فلانه

بابام رید بهش با کلی فحش نام..وس

منم از اون موقع تو انتخابا دقت میکنم

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
خیلی لاشی بود تاپیکای قبلی رو بخون

عزیزم همه روخوندم.قشنگم این پسره لاشی اصلا ابدا به دردت نمبخوره.پر مدعاس و زبون باز .بزار با همسطح و هم فکر و زیرخواب کسی مثل خودش باشه تا تو.حیف از خانمی خودت نمیاد.سنی نداری ولی برای این اقا خییییلی زیادی خییییلی.بگرد بایه اقای متشخص و باادب و مهربون و متعهد آشنا شو.اینم بنداز تو سطل آشغال.به حرفاش و کارای چندشم فکر کنی زود یادت میره

عزیزم همه روخوندم.قشنگم این پسره لاشی اصلا ابدا به دردت نمبخوره.پر مدعاس و زبون باز .بزار با همسطح و ...

واقعا نظرت اینه؟

از دیروز خیلی به حرفاش فک کردم

همه جوره منو مقصر جلوه داد 

اعتماد بنفسم نابود شد 

تَفاهمی اَست میانِ مَن وَ امید وَ نور 🌞 ...

نه نگران نباش عزیزم چیزی نمیشه اگرم گفت تا جایی که می‌تونی بزن زیرش بگو پاپوشه چه میدونم فلانی از من بدش میاد کار اونه

تا جایی که میتونی اگه مدرکی چیزی ازت داره پاک کن پیام اینا هرچی 

زنی که فمنیست نیست به خودش خیانت میکنه. مربی رسمی در فدراسیون بدنسازی. سوال ورزشی و رژیم داشتید در خدمتم