دو شب شده اینطوری شدم رفتم روضه اولش گریه میکنم ولی بعدش هرکاری میکنم نمیشه مث وقتی ک خدای نکرده یکی میمیره عزیزان وقتی ۲ ساعت ۳ ساعت گریه میکنی دیگه اشک نمیاد یجورایی سرد میشی حالم بده روز عاشورا ب دلم نچسبید هم شب هم ظهر حس غریب و بدی بود حس میکنی قلبت سنگ شده قبلا اینطوری نبودم اشک بود ک مث دریا می اومد حس میکنم رزق ندادن بهم حس میکنم شاید گناهی کردم
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
کاش اینطور باشه حس شرمندگی بهت دست میده نمیدونم شبای اول خوب بود بعدش بعد روضه سر درد میگرفتم حالا ...
ممکنه یهو با یک کلمه دلت بشکنه و اشک بیاد
تا اونو کی بشنوی....
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟