2777
2789

برای سلامتی و ظهور امام زمان

شفای مریض ها 

موفقیت کنکوری ها

اولاد دار شدن بی اولادها

خونه دار شدن مستأجر هه

رسیدن و ازدواج جوان ها 

پیدا کردن شغل خوب

و هر حاجتی به دل دارید 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

من هم دعا کنید 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای منم دعا کن 💚

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 💚

التماس دعا 

واسه پدربزرگم دعاکنیدکه اوضاع  جسمانیش مثل قبل بشه 😔

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
حاجت رواشی عزیزمبرای رسیدنم به عشقم دعام کن محتاجم😔❤

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹الهی مرا آن ده که آن به

میشه برای منم بفرستی منم برات میفرستم

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 💚التماس دعا واسه پدربزرگم دعاکنیدکه اوضاع جسمانیش مثل قبل بشه ...

چشم

فردا شب تاسوعاست

امشبه عزیزم

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس