2777
2789

سایتای تخمین رتبم رو ۱۷ هزار میگن 

به جز بهداشت ازاد ک فکر نکنم چیزی بیارم 

حالا حسابداری و مدیریت مالی و اینا بخونم ازاد

یا بهداشت بهتره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار براش هست ؟ کجاها میتونید کار کنید درامد چطوریهممنون میشم راهنمایی کنید خیلی ناراحتم

بله ک کار هست خودت استخدامی هارو نگاه کن میبینی مدیریت میخان البته ک این زمونه همش شده پارتی هر رشته ای بخوای بری ولی اکیدا میگم حسابداری نرو بستگی ب علاقتم داره ها من نظر خودمو گفتم

بهداشت خوبیش اینه طرح داره ببین خودت چی میخواایپرستاری ازاد اینارو اگه میتونی بزن حتی شهرای دوور

اره میزنم حتما 

گفتم اگه هیچ کدوم اینا نشه واقعا تهش چیکار کنم

بهداشت وضعیت کارش بهتر از مدیریت و حسابداری 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بله ک کار هست خودت استخدامی هارو نگاه کن میبینی مدیریت میخان البته ک این زمونه همش شده پارتی هر رشته ...

من به هیچ کدوم علاقه ای ندارم خیلی .

اما درکل به شغلایی علاقه دارم که زیاد تو جامعه باشه در سکوت و انزوا نباشه 

حالا چرا مدیریت بر حسابداری برتری داره؟

من به هیچ کدوم علاقه ای ندارم خیلی .اما درکل به شغلایی علاقه دارم که زیاد تو جامعه باشه در سکوت و ان ...

هیچ رشته ای بر دیگری برتری نداره 

حسابداری خیلی سخته و اینکه مگه چقدر حسابدار میخان نظر شخصیم اینه یه رشته دیگه برو و برو نرم افزار حسابداری آموزشگاه آزاد یاد بگیر اینجور بهتره بازم میل خودته ولی حسابداری یه سوالاتی داره جوابش ۱۲ صفحه اس چن واحد درس حسابداری هست تو مدیریت حالا حسابش کن خود رشته حسابداری باشی نابودی

هیچ رشته ای بر دیگری برتری نداره حسابداری خیلی سخته و اینکه مگه چقدر حسابدار میخان نظر شخصیم اینه یه ...

نه بابا من اطلاعاتی ندارم صفره صفر

و اگه انقد سخته پس به درد من نمیخوره اصلا