ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
کار براش هست ؟ کجاها میتونید کار کنید درامد چطوریهممنون میشم راهنمایی کنید خیلی ناراحتم
بله ک کار هست خودت استخدامی هارو نگاه کن میبینی مدیریت میخان البته ک این زمونه همش شده پارتی هر رشته ای بخوای بری ولی اکیدا میگم حسابداری نرو بستگی ب علاقتم داره ها من نظر خودمو گفتم
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
من به هیچ کدوم علاقه ای ندارم خیلی .اما درکل به شغلایی علاقه دارم که زیاد تو جامعه باشه در سکوت و ان ...
هیچ رشته ای بر دیگری برتری نداره
حسابداری خیلی سخته و اینکه مگه چقدر حسابدار میخان نظر شخصیم اینه یه رشته دیگه برو و برو نرم افزار حسابداری آموزشگاه آزاد یاد بگیر اینجور بهتره بازم میل خودته ولی حسابداری یه سوالاتی داره جوابش ۱۲ صفحه اس چن واحد درس حسابداری هست تو مدیریت حالا حسابش کن خود رشته حسابداری باشی نابودی