2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شهر ما ۴۵ درجس 

از ساعت ۳ تا ۵ اوج گرما برق میخواد قطع شه خدایااا چی بگم پمپ خاموش میشه ابم قطع نت قطع پکیج قطع کوفتو زهر مار قطع

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
سمت ما ۳۹ درجه ست خیلی گرمهکولرم نداریم بچه کوچیک دارم

چرا نداری 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

من از گرما امسال کمک خاله ام نرفتم خیلی گرم من بدی تیم اینکه صورتم قرمز میشه میخاره بد میشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یکب هست بدون ابه همینجوری کارمیکنه باد گرم میده خیلی

بدون اب که بادش ادمو خفه میکنه بدتر چرا اب نمیریزی داخلش

مال ما ۴۸درجه😂😂

الهی

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

اره رو سرامیک دریخچالم باز همونجا میشینم تا برق بیاد😂😂

گاز یخچال تموم میشه ب زودی خراب میشه یخچالتون عزیزم با اینکه یخچال به برق وصل نیس