بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از ساعت ۳ تا ۵ اوج گرما برق میخواد قطع شه خدایااا چی بگم پمپ خاموش میشه ابم قطع نت قطع پکیج قطع کوفتو زهر مار قطع
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
سمت ما ۳۹ درجه ست خیلی گرمهکولرم نداریم بچه کوچیک دارم
چرا نداری
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
یکب هست بدون ابه همینجوری کارمیکنه باد گرم میده خیلی
بدون اب که بادش ادمو خفه میکنه بدتر چرا اب نمیریزی داخلش
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
اره رو سرامیک دریخچالم باز همونجا میشینم تا برق بیاد😂😂
گاز یخچال تموم میشه ب زودی خراب میشه یخچالتون عزیزم با اینکه یخچال به برق وصل نیس