2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یه لحظه

84 بازدید | 8 پست

خواستگارم منو دیده و میگه پسندیدم ظاهرتو بعد هی میگه چند کیلویی ( ۵ - ۶ بار ) و هی میگه چرا باشگاه نمیری ؟؟ من امروز ناراحت شدم ازش و گفتم بهش انگار ما بدرد هم نمی‌خوریم کار بدی کردم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بخاطر چاقیت نمیگه بخاطر اینکه آدمای ورزشکار کلن جذابن از همه لحاظ

من چاق نیستم پرم فقط 

خوب می‌دونه که من ورزشکار نیستم چرا اذیتم می‌کنه ؟ میگم وقت ندارم برم باز هی میگه 

[QUOTE=386722615]نه حضوری دیده منو چند بار خوشم نمیاد وزنمو بگم [/QUOTولی همه میپرسن ها

از من کسی نپرسیده تا حالا چون اول حضوری همو میبینیم دیگه وقتی خوشش میاد دیگه چه اهمیتی داره وزنم ؟ خوشم نمیاد بگم هیییییی اصرار پشت اصرار میگم اگه حس می‌کنی هیکلم و دوست نداری بیخیال شو میگه نه دوست دارم 😐

ببین عزیزم الان شوهر من از اندامم راضیه،ولی همیشه میگه زیاد یه جا نشین قشنگ پاشو ورزش کن،تا بدنت سالمتر باشه و عمرت طولانی شه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

ببین عزیزم الان شوهر من از اندامم راضیه،ولی همیشه میگه زیاد یه جا نشین قشنگ پاشو ورزش کن،تا بدنت سال ...

دیگه شوهر با خواستگار فرق می‌کنه خواستگار وقتی میگه آدم حس می‌کنه عیب داره میگیره. بعید می‌دونم اون نگرانی سلامتی من باشه 😄