2777
2789
عنوان

ممکنه حرز امام جواد بدشانسی بیاره

206 بازدید | 25 پست

داشتید تا حالا من گرفتم احساس میکنم کارام پیش نمیره میگم شاید شخصی که ازش گرفتم ادم درستی نبوده

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰

اگه اصلش باشه محاله کار نکنه 

من گرفتم زندگیمو متحول کرد

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه ربطی داره؟ 

ممکنه هزار و یک. کار باشه که تو روند کازهات گره میندازه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اگه اصلش باشه محاله کار نکنه من گرفتم زندگیمو متحول کرد

همون روز آوای که دیگه شروع کردم بستم به بازوم دچار یسری ناراحتی های روحی شدم مشکلاتی که بابام داشت رو شد و کلی غم و غصه نصیبم شد امروز رفتم معاینات پزشکی گفتم حرز و بندازم امتحان کنم ببینم چی میشه بستم رفتم حالا دیدم یه فرم یادم رفته ببرم🫠 یعنی قرار بود سر راه پیرینت بگیرم نمیدونم چیکار کنم

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰

حرز امام جواد خیلی خوب ومجربه 

فقط نباید در زمان قمر در عقرب نوشته بشه واولین باری که ازش استفاده میکنی نباید ایام قمر درعقرب باشه

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔