my_soul_83 مدیر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 295 عنوان به بابام بگم کدوم گوشی ایفونو بخره🫠🫠 | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 16 پست ۱۵پرومکس تیتانیوم نچرال ۱۱۵میلیون با ریجستر۱۶نرمال صورتی فک کنم بدون ریجستر باشه ۸۰ میلیون ب بالا ولی ریجسترم میشه کدوم؟؟دلم نمیخواد خیلی خرج بزارم رو دستش ولی خب دوستشم دارمممکلا از سامسونگ و اینا بدم میا 1404/04/10 | 12:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
my_soul_83 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 295 دوربین؟شاید تنظیماتش اوکی نبودهولی ابعادش....من اونو گذاشتم خونه . xs استفاده میکنم لامصب تو خوش دست ... اره دوربینش و حس میکنم یکم باریکتر بود نسب ب ۱۵پرومکسنمیدونم ولی کلا گرونه ۱۶پرومکس نیمصرفد بخرم😂بنظرم هیچی 5sنمیشد🤣
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11748 اره دوربینش و حس میکنم یکم باریکتر بود نسب ب ۱۵پرومکسنمیدونم ولی کلا گرونه ۱۶پرومکس نیمصرفد بخرم😂بن ... وای منو بردی به دوران جهالتم اون موقع ها 5 خیلیییییییییییییییییییییی خفن بودچقد حسرتش داشتم :)))))))))) ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
my_soul_83 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 295 وای منو بردی به دوران جهالتم اون موقع ها 5 خیلیییییییییییییییییییییی خفن بودچقد حسرتش داشتم :))))))) ... خلی خشگلن خدایی همین الانم بنظرم از همشون گوگولی تر و باحال ترن🫠🥰😂