2777
2789
ای بابا چی بگم

چند سالته؟ 

اگه ۱۸ هستی من رو به سرپرستی میگیری مامان؟! 

تف تو شانس خودم تو ۱۹ هستم 💔😐

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخترا برای تیر بخونید واقعا اوضاع یه جوریه شاید گفتن برج ۶ کنکوره حداقل تا اون موقع میشه یه درصدی زد

نه بابا تهش ۲۷ ام میگیرن 

ته تهش دیگه هفته اول مرداد

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

دخترا برای تیر بخونید واقعا اوضاع یه جوریه شاید گفتن برج ۶ کنکوره حداقل تا اون موقع میشه یه درصدی زد

پس چرا میگن تاریخ احتمالی ۲۷ تیر

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2

بیا میریم تو بیابون با هم زندگی میکنیم آشپزی بلدی🤣

درحد تخم مرغ آره 

تا سه روز رو ساپورت می کنم 

روز اول سرخ شده 

روز دوم املت 

روز سوم آبپز 

اینم منو پیشنهادی

میخوای پشت بمونی اگه اینطوریه از الان بخون

آخه حوصله پشت موندن هم ندارم 😂😐

شاید فکر کنی دانش آموز تنبلی بودم ولی متاسفانه مدرسه خاص درس خوندم( ی جورایی تیزهوشانی ام یعنی)💔

آخه حوصله پشت موندن هم ندارم 😂😐شاید فکر کنی دانش آموز تنبلی بودم ولی متاسفانه مدرسه خاص درس خوندم( ...

میتونی با سوابق انتخاب رشته کنی 

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2

عالیه بعدش میریم شوهر پیدا میکنیم🤣🤣

نه ایی، پسرهای هول 😂😐

حوصله داریا 

میریم بیزنس راه میندازیم از چه راهی ان شالله راه درست باشه 😂

نکته ساعت ۴ صبح از استرس کارنامه چی میگیم