2777
2789
عنوان

نوجوون ها و جوونهای مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 22 پست
چقد بیوت خوب بود الان نیاز داشتم بشنومش🫠

عزیزم 🥹❤️

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هستن عده ای که ماهی صد تومنم خرج کننتو چرا احساس بدبختی باید بهت دست بده؟!خودتو با کسی مقایسه نکن مه ...

+ بیو 

- پس اگه دشمنی نداری داش خدا پس چرا پدرمو دراوردی دهنمو سرویس کردی چقد دیگه باید سگ دو بزنم اخه

کجایی آرزوی محال...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزار عشقم برات تعریف کنم ک حس خوشبختی بیاد برات 

آخرین باری ک آرایشگاه رفتم برا عروسی دختر عموم بود سال ۸۷ اونموقع ۱۹ساله م بود اولین و آخرین بار بود یادش بخیر چ دورانی بود 😍😌

برا برادرم سال ۹۲ نرفت آرایشگاه و تو خونه آرایش کردم و برا هیچ عروسی آرایشگاه نرفتم 

کاشت ناخن و مژه ندارم کافه فقط زمان دانشگاه میرفتم سال ۸۸تا۹۱ 

الان اصلا نرفتم 

کلاس زبان سال ۹۴ ۹۵ خودم پولشو میدادم دیدم زیاد میشه نرفتم دیگه 

خرید هم ک نسیه میارم از چندتا مغازه دوست واشنا بعد کم کم میدم بهشون 

بیکاری و بی پولی خیلی سخته بسوزه پدر بیکاری و بی پولی  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

+ بیو - پس اگه دشمنی نداری داش خدا پس چرا پدرمو دراوردی دهنمو سرویس کردی چقد دیگه باید سگ دو بزنم ا ...

درست میشه ایشالا❤️

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

والا فعلا من احساس فقیری کردم

کلا یدونه کلاس میرم

کافه و رستوران و اینام نمیرم

خرت و پرتم در ماه در حد دوتا دونه لوازم آرایش و یدونه لباس اونم اگه لازم داشته باشم

کلا سه ماه سالم چس تومن هزینه ناخن‌ میشه

همین

هر کس هست سلام👍