ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷 تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏
کدوم دانشگاه درس میخونی؟من تورو یادمه گزارش کار میزاشتیحقوق چطوره خوبه؟چقدر طول میکشه شاغل بشی؟
دانشگاه کردستان.
بله رشته مورد علاقه م بود و هست
حجم مطالب زیاده ولی اگر علاقه داشته باشه هر کسی اوکیه براش
بعد از اتمام کارشناسی باید ازمون کانون وکلا یا مرکز شرکت کنم یا استخدامی دادگستری
وکالت سابقه میخواد در حد ۵ سال
ولی کارمند دادگستری نه
هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بینیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیدهام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهرهمند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آنکه به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاریام را برطرف کن و زشتیام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاریام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجهای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)
جالبهفرهنگیان نیوردی اون سال؟همش فکر میکردم دانشگاه تهران میاری :))
اوردم علاقه نداشتم که برم و انتخابش کنم.
متنفرم از معلمی.با احترام به تمام به معلم ها و قشر فرهنگی.
اونجاهارو اصلا نزدم
اطرافو زدم که رفت و آمد حداقل ۶ ۷ ساعت باشه
تهران فقط اسمه چیز جالبی نداره
رفت و امد و شلوغی و مترو.
حوصله نداشتم
هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بینیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیدهام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهرهمند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آنکه به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاریام را برطرف کن و زشتیام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاریام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجهای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)