2777
2789

من الان ماه هاست از هیچ کدوم از رفیقام خبر ندارم ، همیشه من بودم ازشون  حال و احوال میپرسیدم ، من خبر نگیرم اونا هم هیچی تقریباً...

اونایی که عروسی کردن ، دعوتم که نکردن هیچ، حتی خبردارم نشدم ، بعد از چندین ماه متوجه شدم ، اونم رفیقای چندین ساله ...

البته من هم دوست مجرد دارم هم دوست متاهل ، اما هیچ کدوم هیچ خبری از آدم نمیگیرن 

مگر اینکه کارشون گیر باشه !

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا اهل دوست و رفیق نیستم

همیشه حال و احوالمو میپرسن دوستام اما من هیچ وقت

همیشه یک طرفه بوده از طرف اونا

بعضیاشون که دیدن من این مدلی هستن کلا رفتن

ولی بعضی دوستان هنوزم هستن و گیر سه پیچ براس برقراری ارتباط

ولی واقعیت من اصلا اهل دوست و رفیق نیستم

بجز دوست صمیمی که از مدرسه باهاشم هر چند وقت کلا دوستام رو عوض میکنم نه که کلا بریزم دور ها مثلا ارت ...

منم دوست قدیمی دارم اما خب از اونم خیلی وقته خبر ندارم ، چند ماه پیش بهش پیام دادم خیلی دیر و یه جواب الکی بهم داد

بهانه همه آدمها اینه که سرمون شلوغه و گرفتاری داریم و....

ولی اینا همش بهانست مگه یه احوال پرسی ساده چقدر وقت آدمو میگیره 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

من کلا اهل دوست و رفیق نیستمهمیشه حال و احوالمو میپرسن دوستام اما من هیچ وقتهمیشه یک طرفه بوده از طر ...

خب ببخشید اینطوری اصلا خوب نیست 

برای اونی که از شما خبر میگیره ارزش قائل شید 

من الان به خاطر این رفتارشون دیگه ازشون نفرت دارم

الان به خاطر خوبی هایی که کردم بهشون پشیمونم!

منم دوست قدیمی دارم اما خب از اونم خیلی وقته خبر ندارم ، چند ماه پیش بهش پیام دادم خیلی دیر و یه جوا ...

عزیزم واقعا سرشون شلوغه و انقدر الویت های مهم تر دارن که دیگه به دوس قدیمی نمیرسه

من واقعا خودم اصلا یادم نمیوفته حال دوستمو بپرسم از بس مشغولم تو زندگیم که حتی برای یه سری کارای که برای جسم و روحمه وقت ندارم

پس به دل نگیر 

خب ببخشید اینطوری اصلا خوب نیست برای اونی که از شما خبر میگیره ارزش قائل شید من الان به خاطر این رفت ...

برام محترم هستن اما واقعا دلم نمیخواد خبرمو بگیرن یا من خبرشونو بگیرم!انشالله هرجا هستن سلامت و شاد و موفق باشن

واینکه به من خوبی نکردن که منم بهشون خوبی کنم یا از خوبیم پشیمون بشم

شماهم خوبی نکن و از کسی انتظار خوبی متقابل نداشته باش

من سالهاست با هیچکدوم از دوستام ارتباطی ندارم چون انتخاب خودمه دلم نمیخواد با کسی صمیمی شم

صمیمیت هم نمیگم حتماً باشه 

اما به هر حال آدم باید معرفت داشته باشه 

بین آدمها به هر حال فرق هست 

والا رفیقای من طوری رفتار میکنن انگار من ارث پدرشونو خوردم 

در حالی که من همیشه سعی کردم باهاشون خوب رفتار کنم و پامو از حد فراتر نذارم معنی این رفتارا رو نمیفهمم

فقط کارشون گیر باشه دیگه ول کن آدم نیستن

به هر حال آدم حس تنهایی میکنه وقتی هیچ رفیقی نباشه 

برام محترم هستن اما واقعا دلم نمیخواد خبرمو بگیرن یا من خبرشونو بگیرم!انشالله هرجا هستن سلامت و شاد ...

حقیقت برای من سواله همین ، چون رفتاراشون جالب نیست ، وقتی کارشون گیر باشه میان سراغ آدم اما نباشه بهانه های دروغ میارن

سلام من ولی هنوز مجردم یعنی برای دوران دبیرستان بوده همین چند ماه پیش

منم مجردم 

با رفیق قدیمم دیگه مدتیه در ارتباط نیستم 

چند سالته من یکم اشتباه هم از خودم بود ولی در کل اون ها هم اصلا الان چت وقت هست پیام نمیدن خیلی تنها ...

۲۵ سال

والا من که خودم همیشه سعی کردم با احتیاط رفتار کنم 

یعنی نه فضولی کردم تو زندگیشون 

نه توهین کردم 

نه از کمک دریغ کردم 

نه بدقولی کردم 

ولی عروسی که گرفتن حتی بهم خبرم ندادن 😐😂