lena_133 مدیر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2214 عنوان بچها چکنمم خوابم ببره | مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 42 پست خونه خودم نیستم خونه مادرمم تنهام یه نمه میترسم😂 ولی خب نه انچنانچکنم که خوابم بگیره و خدا چاره کند این همه دل تنگی را .. 1404/04/08 | 03:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشمکحاجی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1354 اوم اگه کرمپودر و اینا میزنی دیگه کمترش کنبجاش یه ضد افتاب بی رنگ بزن بعد دیگه اب رسان بزن حتما ارای ... من الان خونه خالمم ارایشمم که نمیشه بشورم دیگه هم کرم ندارم حالا چی غلطی کنم😰 توروخدا اگه ایده خوبی داری ممنون میشم بگی اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌
پشمکحاجی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1354 وای من میخواستم اگه دختر دار شم بزارم روشخیلی ماهلین جذابهه راستی بچه تو شکم حس خوبی میده یا حس بدی 😶😂حس میکنم خیلی باید عجیب باشه 😵💫 اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌
lena_133 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2214 من الان خونه خالمم ارایشمم که نمیشه بشورم دیگه هم کرم ندارم حالا چی غلطی کنم😰 توروخدا اگه ایده خوبی ... ازایشت سنگینه؟ من خودم ارایش روزانم یه کرمپودر مایع و یه رژه که دیگه کرمپودر نمیزنم تازگی که نفس بکشه صورتمیه دستمال نم دار بردار پاکش کن اگرم ک نکردی هم ولش کن دیگه صبح پاکش کن و خدا چاره کند این همه دل تنگی را ..
lena_133 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2214 راستی بچه تو شکم حس خوبی میده یا حس بدی 😶😂حس میکنم خیلی باید عجیب باشه 😵💫 من از زمان مجردیم تاحاالا خیلی حاملگی و بچه دوست داشتم😂الان یکم لوس میگنم فقط😂 ببین حس خوبیه که یه نفری ک ی موجود دیگم تو وجودتهاما اذیت هم داره و خدا چاره کند این همه دل تنگی را ..
پشمکحاجی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1354 ازایشت سنگینه؟ من خودم ارایش روزانم یه کرمپودر مایع و یه رژه که دیگه کرمپودر نمیزنم تازگی که نفس بکش ... نه همون کرم رژ معمولی راستم 3 ساعت دیگه به اندازه یک ساعت میرم دستشویی که همونجا پاک کنم🥲😂 اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌
پشمکحاجی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1354 من از زمان مجردیم تاحاالا خیلی حاملگی و بچه دوست داشتم😂الان یکم لوس میگنم فقط😂 ببین حس خوبیه که یه ... بنظرم حتما عکسای بارداری بگیر خیلی ها نگرفتن حسرت دارن اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌
lena_133 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2214 نه همون کرم رژ معمولی راستم 3 ساعت دیگه به اندازه یک ساعت میرم دستشویی که همونجا پاک کنم🥲😂 ولش کن بابا دیگ ولی ازاین به بعد پاک کنبد دیگ بعضیا ماسک خیار هم میزارن راضین اما من استفاده کردم فقط پوستم خنک شداینجوریه ک خیابر برمیداری لایه لایه میگنی میزنی به پوست یا رنده میکنی ک این روشش کثیف کاری داره و خدا چاره کند این همه دل تنگی را ..
lena_133 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2214 میگم دوغ بخوری بیهوش میشی😂😂 من روم اثر نداره🤦🏻♀️😂😂 و خدا چاره کند این همه دل تنگی را ..
lena_133 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2214 منم این مشکل رو دارم هم دردیم که😂🤝🏻 و خدا چاره کند این همه دل تنگی را ..
lena_133 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2214 حتما روز خوابیدی که الان خوابت نمیبره نه برعکس روزا اصلا خوابم نمیبره و خدا چاره کند این همه دل تنگی را ..