2777
2789
عنوان

افزایش قد تو 16 تا 17سالگی

102 بازدید | 20 پست

امکان دارهء؟قدم ۱۵۷ هست دوست ندارم اصلا خیلی کوتاهه سه چهار ماه دیگه میشه ۱۷ سالم چیکار کنم تغذیه ام خوبه بد نیست

۱۳ ۱۴ سالگی پریود شدم 

چیکار کنم؟ اویزون شدن از بارفیکس؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کاش من همسن تو بودم یکی اینارو بهم میگفت

اول حتمااااا برو دکتر دکترا یه داروهایی و مکملایی میدن که قدو بلند میکنه 

حتی ممکنه هورمون رشد بدن 

فقط عجله کن تا صفحه رشدت بسته نشه 

فعلا دو سال وقت داری 

ساعت ۱۱ شب بخواب شاید باورت نشه هیچی به اندازه خواب زود و کافی قدتو بلند نمیکنه تجربه خودم بود

یه ورزش بدو بدو انجام بده 

ورزشای دویدنی مثل بسکتبال یا وسطی یا حتی رقص زومبا 

مکمل زینک و ارژتامین برای قد خیلی مفید 

این سه تا کارو انجام بدی قدت بلند میشه

اول برو یه عکس مچ دستت بگیر اگه صفحه رشدت بسته نشده باشه شاید امیدی باشه وگرنه همش الکی وقت تو هدر نده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ببین کاش من همسن تو بودم یکی اینارو بهم میگفتاول حتمااااا برو دکتر دکترا یه داروهایی و مکملایی میدن ...

بدو بدو و ورزش هوازی تاثیر داره؟ باشه ولی پدرم اهل خرج کردن نیست برای مکمل و اینا😑و اینکه زینک چاق نمیکنه؟

ببین کاش من همسن تو بودم یکی اینارو بهم میگفتاول حتمااااا برو دکتر دکترا یه داروهایی و مکملایی میدن ...

بدو بدو و ورزش هوازی تاثیر داره؟ باشه ولی پدرم اهل خرج کردن نیست برای مکمل و اینا😑و اینکه زینک چاق نمیکنه؟

باید بری متخصص غدد،بعد بهت میگن از دستت باید سی تی اسکن بگیری

اگه صفحاته رشدت بسته نشده باشن دارو خوراکی و تزریقی میده در غیر این صورت راهی نیست

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

مکمل یعنی تکمیل کننده زمانی اثر داره که بدن کمبود داشته در غیر این صورت هیچ اثری نداره درصد زیادی از قد ژنتیک

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
فک کنم تا سه چهار سانت جا داشته باشهباید بری دکتر ببینی صفحه رشدت بسته شده یا نه

ن نمیتونم برم میترسم بگن بسته شده نمیخوام ناامید بشم😁تلاشم رو میکنم فوقش نشد ک هیچی خدا از دهنت بشنوه سه چهار سانت ارزومه😂🤦‍♀️

مکمل یعنی تکمیل کننده زمانی اثر داره که بدن کمبود داشته در غیر این صورت هیچ اثری نداره درصد زیادی از ...

ژنتیک؟ آخه پسر عموم و اینا پدر مادرشون قدشون کوتاه بود نهایتا ۱۶۰ ولی ماشالله همه بالای ۱۷۰ و ۱۸۰ شدن 

کمبود فک کنم یذره کم خونی قبلا داشتم ولی الان فک نکنم مادرم همین حدودا س پدرم هم ۱۶۵ 

ن نمیتونم برم میترسم بگن بسته شده نمیخوام ناامید بشم😁تلاشم رو میکنم فوقش نشد ک هیچی خدا از دهنت بشن ...

عزیزم😂ایشالا که نتیجه بگیری

ورزش هاشو انجام بده ببین کدوم مواد غذایی بیشتر کمک میکنه

ژنتیک؟ آخه پسر عموم و اینا پدر مادرشون قدشون کوتاه بود نهایتا ۱۶۰ ولی ماشالله همه بالای ۱۷۰ و ۱۸۰ شد ...

اول ژنتیک  حالا ممکن یه نفر ژنش خوب باشه ولی به هر دلیلی تغذیه یا خواب قدش کوتاه باشه ولی نسل بعدی به خاطر شرایط بهتر رشدشون بیشتر شده من اگه جات بودم حتما میرفتم پیش دکتر غدد