من همیشه فکر میکنم عشق که یک احساس والا هست غیر ممکنه که به راحتی به وجود بیاد و مثلا وقتی میگن عاشق شدم من میگم فقط یک علاقه و کشش هست یا نوعی دوست داشتن. عشق از نظر من مثل ایمان یک پیامبر هست که سخت انسانی میتونه به اون ایمان دست پیدا کنه و هر چی خدا گفته عمل کنه. همیشه میگفتم عشق واقعی در طول تاریخ بشریت شاید انگشت شمار وجود داشته. خندم میگیره وقتی هر کی از راه میرسه میگه عاشق شدم. چون حسی نیست که انقدر دست یافتنی باشه. خیلیا بهم میگن تو زیاده روی میکنی همه دنیا میتونن عاشق بشن. اما نمیتونم تفکراتم رو تغییر بدم
باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم. "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"
شدی،قلبو تنو روحم…! 💗 الهی شکر 🤍. https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست
عشق وجود دارع میتونه دوطرفه نباشه یکی خیلی بیشتر یکی بخاد از طرف مقابلش اونقدر دریافت نکنه
مثلا یکی از سوالات بزرگم اینه که عشق رو کل دنیا بین زن و مرد و خاطرخواهی اون دو معنی میکنن. ولی حس عشق انقدر ها هم نمیتونه که ظاهری و ساده باشه
باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم. "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"
آره منم همینطوریم و حس میکنم اول هاش یه احساس زودگذره بعدش هم تبدیل به وابستگی و عادت میشه. اگه بخوا ...
منم منظورم همینه. خودمم ازدواج کردم و میگم که احساس بین ما دوتا وابستگی و دوست داشتن هست. نه کلمه عشق