2777
2789
نداریم ک

بعضی ها هستن باید کشفشون کنید

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم همه بچه ها خوبن ،خوب ببین بدبخت چی کشیدی دیگه براش اعصاب نمونده 🥺

من حرف شمارو قبول دارم .اما دل شکستن.بدترین گناه😭 من آدمی هستم که سرم به زندگی خودم.فقط چندباری اومدم اینجا.کسی از مشکلش میگه دلداری میدم.همین.چند شب پیش یکی به من فحش خیلی بد داد و گفت انشاالله شوهرتو با زن غریبه ببینی🥺😭.من اونشب دلم خیلی شکست.کلی هم گریه کردم.

من حرف شمارو قبول دارم .اما دل شکستن.بدترین گناه😭 من آدمی هستم که سرم به زندگی خودم.فقط چندباری اوم ...

تو به بزرگی خودت ببخشش عزیزم ناراحت نباش حتما خیلی تحت فشار بوده میدونم حرفش درست نبود 😔

عزیزم همه بچه ها خوبن ،خوب ببین بدبخت چی کشیدی دیگه براش اعصاب نمونده 🥺

خودم و همسرم آدم های خیلی معتقدی هستیم.وقتی که تا حالا هیچ نامحرمی تو زندگیت نبوده.خیلی سخته به آدم فحش ناموسی بدن.هرچقدر هم بدبخت باشن حق ندارن به دیگران توهین کنن