2777
2789
عنوان

ترس از آزمایش خون

158 بازدید | 24 پست

بیشتر از ۱۰ ساله ک میخوام آزمایش خون بدم ولی تا اسمش میاد از ترس و استرس کل جونم میره 

هی با خودم میگم چیزی نیس ی سوزن ولی اصن نمیتونم 

کم کاری تیروئید دارم و روز ب روز چاق تر میشم توروخدا بگین چیکار کنم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشماتو ببند. سعی کن به ترسات غلبه کنی . بگو من باید متناسب با سن و سالم رفتار کنم. پنج ساله که نیستم ...

وای اصن از جلو ازمایشگاه رد ک میشم حالم اینقدر بد میشه ک 

خیلی خستم از خودم 

بدتر ازین دردارو کشیدم ولی نمیدونم این آزمایش چیه ک ترسش افتاده ب جونم حتی تو فیلمی چیزی میبینم آزمایش میدن حالم بد میشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

باید با ترسامون روبه رو بشیم برای سوزش سه ثانیه ای ده سال داری خودتو عذاب میدی

خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم

خیلی این حرفارو با خودم گفتم 

میگم اوکی ولی تا موقعش میشه نمیتونم 

وای اصن از جلو ازمایشگاه رد ک میشم حالم اینقدر بد میشه ک خیلی خستم از خودم بدتر ازین دردارو کشیدم ول ...

شاید خاطره خوشی نداری. من یه ازمایش اخیرا دادم . بعد اون ازمایش وقتی میخان برای چکاب خون بدم یاد اون خاطره میفتم حس و حال بد بهم دست میده. ولی خب باید کنترل کرد این حسو

خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنمخیلی این حرفارو با خودم گفتم میگم اوکی ولی تا موقعش میشه نمیتونم

همینارو هر روز به خودت بگو موقع آزمایش دادن بگو همسرت دستتو بگیره خودتم نگا نکن

شاید خاطره خوشی نداری. من یه ازمایش اخیرا دادم . بعد اون ازمایش وقتی میخان برای چکاب خون بدم یاد اون ...

نمیدونم در حدی حالم بد میشه ک فشارم میوفته میخوام از حال برم 

کاش بتونم 😭😭😭😭😭😭

اون شخص اگه کاربلد باشه اصلا اذیت نمیشی 

فقط نگاه نکن به دستت

محض احتیاط یه شکلات همراهت باشه بعدش که تموم شد بخور ولی بهت قول میدم به همون شکلات هم احتیاج پیدا نمیکنی

خودم تجربه کردم که میگم عزیزم 😁

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
اون شخص اگه کاربلد باشه اصلا اذیت نمیشی فقط نگاه نکن به دستتمحض احتیاط یه شکلات همراهت باشه بعدش که ...

بچه ک بودم زورکی چن بار آزمایش دادم ولی الان هرکار میکنم نمیشه 

همش مورد تمسخر بقیه قرار میگیرم 

خودمو سرزنش میکنم 

ولی باز نمیتونم