2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم

518 بازدید | 12 پست

سلام چند وقتیه تو گوشی شوهرم فیلم س میبینم .با دیدن این فیلم ها به من نزدیک میشه .روم نمیشه بهش بگم ولی اخلاقم رو باهاش عوض کردم. بنظر تون چکار کنم؟

لااقل به خوابم که می آیی با آغوشت بیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیدونم بهتره بگی یا نه ولی اگه ادامه بده این کارش رو رفته رفته دور میشه ازت و تو طولانی مدت قشنگ متوجه میشی که از دنیای واقعی دور شده کشیده شده سمت همچین دروغ و فریب هایی

اینترنت ملی بشه این مشکل هم حل میشه

همیشه یکی هست که شعار بده 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

عزیزم شوهرته به اون نگی به کی‌بگی

باهاش منطقی حرف بزن با عوض کردن رفتار که بنده خدا نمی‌فهمه منظورت چیه شاید اصلا متوجه نشه 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

حالا اونطوریم نیست من اینجا از خانوما شنیدم توی روبیکاهم بگردی پیدا میشهمردا همیشه یه راهی پیدا میکن ...

خب پس چرا میگید نت ملی شه بابا همه که اینجوری نیستن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>