2777
2789

یه جوری براهم دیگه دارو تجویز میکنن و اون یکیا هم قبول میکنن واقعا تعجب میکنه، یا راحت به هم میگن بیا کافور بخور. مطمعنم 90 درصدشون اصلا از نزدیک ندیدن که چی هست و فقط میخوان یه چی بگن. بابا کافور سمه تو حجم بالا باعث ایست تنفسی و مرگ میشه و خیلی وقته هم استفادش منسوخ شده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هنوز مثل عصر مادر بزرگا دکتر رفتن براشون سخته.  

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

کافورو معمولا به شوخی میگن شما ساده ای که فکر کردی واقعا میخورن

اینو شاید شوخي بگن ولی نسخه دادن عادیه اینجا متاسفانه 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

جدی نفهمیدین دارن مسخره میکنن

شوخیم کنن ولی جدی جدی من دیدم تو عطاریا هست و مردم میخرن. اونم نه توضیحی راجب مصرفش میگه و هیچی نیم کیلو پر میکنه تو نایلون میده دست مردم

شوخیم کنن ولی جدی جدی من دیدم تو عطاریا هست و مردم میخرن. اونم نه توضیحی راجب مصرفش میگه و هیچی نیم ...

کافور دفع کننده ی حشراته همینطور بخور دادنش باعث کاهش سرفه میشه همون یه کاربردی که تو ذهنته رو فقط نداره که

کافور دفع کننده ی حشراته همینطور بخور دادنش باعث کاهش سرفه میشه همون یه کاربردی که تو ذهنته رو فقط ن ...

مرسی گفتی نمیدونستم

ولی بازم خیلیا هستن که نمیدونن و ممکنه بلایی سر خودشون بیارن

یا یجوری مشاور حقوقی میدن که من وکیل شاخ درمیارم

امروز یکی تاپیک زد دستم خوش فرم نیست به خاستگارم بگم یا نه، ۲تا از کاربرا گفتن اگه نگی طرف میتونه ازت شکایت کنه و عقد رو هم باطل کنه😑😑😑😂

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم