2777
2789
عنوان

آب برنج

367 بازدید | 33 پست

سلام. 

من میخواستم توی سایتم یه پست درباره آب برنج بنویسم. ولی نیاز به تجربه کسایی که ازش استفاده کردن دارم. 

اگه میشه تجربتون رو برام بفرستین که بتونم یه پست کامل تر رو منتشر کنم.

از مزایا و معایبش تا اینکه چه فایده ای داشته و اصلا فایده داشته یا نه و ....

پیشاپیش ممنونم از کمکتون

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

من آب برنج رو هر سری که حموم میرفتم به موهام میزدم

خیلی موثره برای پرپشت شدن و بلند شدن مو 

برای پوست هم خیلی مفیده

پوست رو نرم میکنه

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

من آب برنج رو هر سری که حموم میرفتم به موهام میزدمخیلی موثره برای پرپشت شدن و بلند شدن مو برای پوست ...

به ساقه مو میزنن؟پوست چطور؟

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من آب برنج رو هر سری که حموم میرفتم به موهام میزدمخیلی موثره برای پرپشت شدن و بلند شدن مو برای پوست ...

هر سری آب برنج جدید درست میکردید یا تو یخچال قابل نگهداری هست؟

روغن خاصی به آب برنج میزدید؟

به ریشه ی مو میزدید یا کل مو؟

چقدر موهاتون بلند شد؟

الانم استفاده میکنید

ببخشید سوالام خیلی زیاد شدن🤦🏽‍♀️

من چند بار رو صورتم استفاده کردم پوستم جوش زد پوستمم مختلط

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

میشه بگی طریق درست کردنش رو

وقتی برنج آبکشی ک درست میکنی

همون ابشو بگیر نگه دار سرد که میشه

روش میبنده اون حالت ژله ای رو بزن به پوستت

ابشو بریز رو موهات

من برنج رو کته میذارم آبش هم جذب میشه

وا ینی همیشه کته میزاری؟ 

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

هر سری آب برنج جدید درست میکردید یا تو یخچال قابل نگهداری هست؟روغن خاصی به آب برنج میزدید؟به ریشه ی ...

من هر روز برنج ابکش درست میکنم

ابشو میگیرم میزارم کنار سرد که میشه روش میبنده اونو میزنم به پوستم تا جذب بشه چون خیلی نرم میکنه بعد آب میزنم

آب برنج هم تو حموم قبل اینکه موهام خیس بشه مریرزم رو موهام ماساژ میدم میزارم یه ۵ دقیقه ۱۰ دقیقه بمونه

اگه هفته ای دو سه بار استفاده کنی مو رو خیری پرپشت میکنه

ولی من وقت نمیکردم به طور مداوم استفاده کنم