2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ توجهی بهم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4170 بازدید | 104 پست
من دوستم تازه ازدواج کرده شوهرش اونقدر خوبه همش ازش حمایت مالی و عاطفی وتوجه میکنه بهش در عوض شوهر م ...

خدا قسمت همه ازدواج و خوب و زن و مرد امیزاد بکنه ،،ما که نابود شدیم از دست این شوهرای .....

انتظار دارن فقط ت خوب باشی هی بری سمتش بوس کنی نازشو بکشی مردم مردای قدیم

من نمیتونم دیگه اینکارارو بکنم ،نشستم سر جام  هر دو بار ازدواجم دو تا مرد یببس  به پستم خوردن ،اونم کی من ،کلا ادمیم که هی میچسبم به طرفم و ادم لمسی هستم ، همه احساساتم نابود و خاموش شده رفته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حقیقت تلخه خییییلی تلخ!این راهکارا که میدین چرته از دم.امان از مردی که زنشو بخواد و قدرشناس باشه تو زشت ترین لباسا تو بدترین شرایط جونشو فداتون میکنه ولی اگه نخواد هوری هم بشه زن به چشمش نمیاد .پس هی نگید سرخاب سفیدآب کن

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
خدا قسمت همه ازدواج و خوب و زن و مرد امیزاد بکنه ،،ما که نابود شدیم از دست این شوهرای .....

همون دیگ الان میگم کاش انقد زود ازدواج نمیکردم بیست سالم بود اونقد زبون ریخت اونمقع برام ک دیگ فک کردم بهتر ازون وجود نداره الان ک دیگ گذشته بیخیال شدم ت چهار سال کلا ادم دیگ ای شدم شخصیتم خیلی حساس بود الان به کل دیگ تاثیری روم نداره

شوهر منم دقیقا همین بود هنوزم هست ولی کمتر شده کلا خانوادگی این مدلین خیلی خشک و بی احساسن منم اولاش خیلی اذیت شدم ولی کم کم داره شبیه خودم میشه ولی من با دوستان موافقم توجهت کم کن بهش خیلی عالی جواب میده و تمرکزت بذار رو خودت و به خودت حسابی برس مثلا ثبت نام باشگاه میتونه استارت خوبی باشی وقتی اون خونه اس تو برو باشگاه 

من نمیتونم دیگه اینکارارو بکنم ،نشستم سر جام هر دو بار ازدواجم دو تا مرد یببس به پستم خوردن ،اونم ...

شما که ازدواج اولت ناموفق بوده ت ازدواج دوم چرا اخلاقشو نشناختی من میگم اونایی ک ازدواج دومشونه به مراتب زندگی بهتری از قبل دارن

شما که ازدواج اولت ناموفق بوده ت ازدواج دوم چرا اخلاقشو نشناختی من میگم اونایی ک ازدواج دومشونه به م ...

تنهایی نادونی ،بی راهنما بودن ،عجله، فک کردم دیگه مثل این تحفه کمه گیرم نمیاد فک کردم ادمه،اشتباه کردم  بدجور

منم همینهالبته چندسالیه من دیگه بیخیالش شدم اینکه میگن بی توجهی کن تا بیاد سمتت برای من الکی بود بدت ...

کسی که این روش ها تاثیری براش نداره افسرده هست ،یا مشغله کاری داره یا بدهی و کلا ی چیزی که فکرشو مشغول کرده 

آخی عزیزم میفهمم چی میگی ولی سعی کن با شوهرت ک حالت خوب نیس ت خانواده خودت روابط خوبی داشته باشی ووق ...

من خداروشکر خانواده م خوبن واقعا سختی زندگی و بودنشون جبران می‌کنه خدا برای همه حفظ کنه برا منم حفظ کنه 

😊😊
شوهر منم دقیقا همین بود هنوزم هست ولی کمتر شده کلا خانوادگی این مدلین خیلی خشک و بی احساسن منم اولاش ...

نمیتونم بچم تازه یک سالش شده و بشدت بهم وابستس پیش هیچکس نمیمونه