خسته شدم از بی توجهی و بی مهریاش هرچی بیشتر محبت میکنم اون خودشو بالا تر میگیره هرچی بهش میگم بمنم توجه کن اهمیت نمیده خسته شدم خب منم احتیاج دارم ک دیده شم. 😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مردا از این حرفای بیخود میزنن شوهر من اونق ت دعواها به من از این حرفا زده منم به اون دیگ بمبم بزنن ک ...
ولی من روانم خیلی آسیب دیده ی مدت قرص میخوردم تا بخوابم تا حرفی میزنه فروپاشی روانی میشم شوهرم دیگه برام مهم نیست اگر واقعا بمیره اگر گریه کنم برا عمر و جوونی از دست رفته خودم گریه میکنم
ولی من روانم خیلی آسیب دیده ی مدت قرص میخوردم تا بخوابم تا حرفی میزنه فروپاشی روانی میشم شوهرم دیگه ...
اصلا این رفتارا عزت نفسو از آدم می گیره، چون همیشه یکی می زده تو سرشون اونا می خوان بزنن تو سر ما، آدم دلش به حال خودش میسوزه مگه چه گناهی کرده گیر همچین آدم عقده ای افتاده
اصلا این رفتارا عزت نفسو از آدم می گیره، چون همیشه یکی می زده تو سرشون اونا می خوان بزنن تو سر ما، آ ...
من دوستم تازه ازدواج کرده شوهرش اونقدر خوبه همش ازش حمایت مالی و عاطفی وتوجه میکنه بهش در عوض شوهر من توانایی و هنر و یا خودمو به مسخره میگیره یا بی ارزش جلوه میده
منم همینهالبته چندسالیه من دیگه بیخیالش شدم اینکه میگن بی توجهی کن تا بیاد سمتت برای من الکی بود بدت ...
مثل من ،منم زیاد کاری با شوهرم ندارم یعننی اون یبس و یخه منم اینجوری شدم ،چقدر ادم اویزون باشه و پسش بزنن اخه؟یعنی روزها میره میاد یه بوس نمیکنیم همو ،رید..ن تو این زندگی که من میکنم