2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ توجهی بهم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4170 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا از این حرفای بیخود میزنن شوهر من اونق ت دعواها به من از این حرفا زده منم به اون دیگ بمبم بزنن ک ...

ولی من روانم خیلی آسیب دیده ی مدت قرص می‌خوردم تا بخوابم تا حرفی میزنه فروپاشی روانی میشم شوهرم دیگه برام مهم نیست اگر واقعا بمیره اگر گریه کنم برا عمر و جوونی از دست رفته خودم گریه میکنم 

😊😊
ولی من روانم خیلی آسیب دیده ی مدت قرص می‌خوردم تا بخوابم تا حرفی میزنه فروپاشی روانی میشم شوهرم دیگه ...

اصلا این رفتارا عزت نفسو از آدم می گیره، چون همیشه یکی می زده تو سرشون اونا می خوان بزنن تو سر ما، آدم دلش به حال خودش میسوزه مگه چه گناهی کرده گیر همچین آدم عقده ای افتاده

ولی من روانم خیلی آسیب دیده ی مدت قرص می‌خوردم تا بخوابم تا حرفی میزنه فروپاشی روانی میشم شوهرم دیگه ...

آخی عزیزم میفهمم چی میگی ولی سعی کن با شوهرت ک حالت خوب نیس ت خانواده خودت روابط خوبی داشته باشی ووقتی میری خونه مادرنثت شده واسه چن ساعت بهت خوش بگذره

اصلا این رفتارا عزت نفسو از آدم می گیره، چون همیشه یکی می زده تو سرشون اونا می خوان بزنن تو سر ما، آ ...

منم بهش میگم تقصیری نداری پدر و مادر سالمی نداشتی ک اینجوری عقده ای و روانی شدی

اصلا این رفتارا عزت نفسو از آدم می گیره، چون همیشه یکی می زده تو سرشون اونا می خوان بزنن تو سر ما، آ ...

من دوستم تازه ازدواج کرده شوهرش اونقدر خوبه همش ازش حمایت مالی و عاطفی وتوجه میکنه بهش در عوض شوهر من توانایی و هنر و یا خودمو  به مسخره میگیره یا بی ارزش جلوه میده

منم همینهالبته چندسالیه من دیگه بیخیالش شدم اینکه میگن بی توجهی کن تا بیاد سمتت برای من الکی بود بدت ...

مثل من ،منم زیاد کاری با شوهرم ندارم  یعننی اون یبس و یخه منم اینجوری شدم ،چقدر ادم اویزون باشه و پسش بزنن اخه؟یعنی روزها میره میاد یه بوس نمیکنیم همو ،رید..ن تو این زندگی که من میکنم