2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ توجهی بهم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4170 بازدید | 104 پست
موندم اینایی که عرضه ندارن چرا زن می گیرن،یکیو بدبخت می کنن، جالبه به زنشون میگن تو بی عرضه ای

آره وقتی میگم راضی نیستم ازت اونی که می‌خوام نیستی جای اینکه بپرسه چی کار کردم که راضی نیستی اون رفتار و درست کنم میگه منم از تو راضی نیستم اصلا زن خوبی نیستی اخلاقت و باید درست کنی میگم خب بگو مشکلم چیه من اصلاح کنم میگه فعلا حضور ذهن ندارم ... مگه میشه اگر من اخلاقم بده خب باید بگی دیگه حضور ذهن نمی‌خواد چون تو ذهنته رو مخته یا همیشه بهم میگه تو لیاقت نداری مادر شب تو مادر خوبی نمیشی میگم چرا میگه همین جوری دوست دارم بگم 

😊😊
نه زشتم ن بداخلاقم با همه چی هم سازش دارم

ازت  سیر شده احتمالا تنوع طلبه

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره وقتی میگم راضی نیستم ازت اونی که می‌خوام نیستی جای اینکه بپرسه چی کار کردم که راضی نیستی اون رفت ...

دقیقا،عقده ای های احمق، خودش از پس مسئولیت بچه برنمیاد، می ندازه گردن من،میگه تو بچه میخوای چیکار،مگه می تونی از بچه مراقبت کنی، از این حرفاش خیییییلییییی عصبانی میشم

کلا تو زندگیت به هرچیزی اصرار کنی و آویزون بشی و خودت رو بی ارزش نشون بدی ازت فرار میکنه!!. 

میخواد هرکس باشه

بنظرم یه مدت رها کن،،، مثل خودش رفتار کن

یه جوری خودت رو مشغول نشون بده،،،، بی محلی کن،،، 

شوهرت بغد از یه مدت میفهمه که شما دیگه مثل قبل نیسنی و برات مهم نیست دیگه بخای نازش رو بکشی،،، 

بعدش شروع میکنه کم کم نزدیک شدن 

آره وقتی میگم راضی نیستم ازت اونی که می‌خوام نیستی جای اینکه بپرسه چی کار کردم که راضی نیستی اون رفت ...

فقط میخان یه زری زده باشن همه چی برمیگرده ب خانواده ای ک ازش اومدن که خداروشکر همشون تو خونواده های عقده ای بزرگ شدن

کلا تو زندگیت به هرچیزی اصرار کنی و آویزون بشی و خودت رو بی ارزش نشون بدی ازت فرار میکنه!!. میخواد ه ...

اتفاقا آدم اگه آدم باشه وقتی دید بهش محبت داری اونم محبتت جبران میکنه کسایی ک با محبت خودشون گم میکنن انسان نیستن یه مشت خودخواه و خودشیفته ان ک فک میکنن آسمون دهن باز کرده اینارو انداخته پایین

فقط میخان یه زری زده باشن همه چی برمیگرده ب خانواده ای ک ازش اومدن که خداروشکر همشون تو خونواده های ...

دقیقا، خونواده هاشون از خودشون عقده ای تر، ما یه عروس داریم اصلا بهش نمیگیم کجا میری کجا میای،چیکار میکنی، هر کاری میکنن هیچ دخالت و نظری نمیدیم، اینا هم خودشون کرم دارن هم خانوادشون

فقط میخان یه زری زده باشن همه چی برمیگرده ب خانواده ای ک ازش اومدن که خداروشکر همشون تو خونواده های ...

من مادرشوهرم خیلی بچه بوده شوهرش دادن زود هم بچه دار شده در این حد بگم که مادرش میومده خونه ش جرعت نداشته از جایی که میشینه تکون بخوره خونه دخترش بگرده خیلی اذیتش کرده عقده ای تمامه یک پدر شوهر بی مصرف داشتم که کل افتخار زندگی مادرشوهرم اینه بچه ها رو میزاشته برا زنش خودش میرفته سینما و عیاشی دیگه چه توقعی میتونم داشته باشم از پسرش 

😊😊
اتفاقا آدم اگه آدم باشه وقتی دید بهش محبت داری اونم محبتت جبران میکنه کسایی ک با محبت خودشون گم میکن ...

زمانی ک مجرد بودم بشدت ازش بدم میومد انقددددد رفتو اومد ک من بالاخره راضی شدم حدود یک سالو نیم 

الان ک منو عاشق کرده ازم فاصله گرفته اون اوایل همه کار می‌کرد الان بهش میگم اگ نکرده بودی میگفتم بلد نیست ی دوست دارم ساده الان از زبونش بیرون نمیاد