2777
2789
عنوان

برای یه زن 10 تومن پول ماهانه با سه بچه خوبه شوهرش بهش بده آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه هرماهم ک نمیخوای لباس بخری براشون یا لوارم بهداشتی..خرج خوراکم ک با شوهرته بنظرم کافیه

جدی؟ آره خب. جدیدا خیلی آیس پکو بستتی و خرت و پرت میخرم با بچه ها بیرون میرم، خیلی بده.. بعدش به خودم لعنت میدم چرا جلوی خودمو نگرفتم و پولم رفت

پس انداز چیزی دارید برا ایندشون

یه خونه شریکی خریدم با شوهرم تو شهر من. هزچی زور زدم جدا بگیرم نذاشت،ولی خب در عوض شرسکس خزسدن رو پول من صد تومن گذاشت. کار ما به طلاق داشت میکشید اهل خیانت بوده،، من بچه ها روگذاشتم رفتم. بهم آخرا چهارتومن میدادکه برای اینکه برم گر دونه چند تا امتیاز بهم داد که دلمو نرم کنه، یکیش این که پول ماهانمو کرد ده تومن.. 

چرا اینهمه دکتر میبری؟ درمانی که هر ماه نیاز نیست مگر خدای نکرده بچه بیماری مزمن داشته باشههمینطور آ ...

بیماری گوارش و گوش پیدا کردن..  الان گوشاشون رو درمان کردم. مونده گوارشاشون... پسرم هشت کیلو کمبود چزن داره، سو تغذیه و کمخونیو کمبود ویتامین دی و لاغر مردنی و ضعیفن بیچاره ها.. چون از بچگیشون نمیذاشت دکتر خوب ببرم و تحت نظر باشن

با سه تا بچه واقعا ده تومن ، اون هم توی این وضع اقتصادی و تورم خیلیییییی کمه واقعا

نمیدونم چطوری بعضی به این کاربر میگن ولخرجی نکن 

من خودم اصلا اهل ولخرجی نیستم 

ولی ده تومن وواقعا برای لبتی و درمان و خورده ریز هیچی نیست تازه به علاوه ی خود خانم

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی