برای دل عاشقت دعا میکنم ♥️توهم برای دل خسته م دعا کن
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بعد نماز صبحت بیست و یکی حمد بخون دوجا نیت کن اول وقتی بسم الله میگی دو وقتی میگی ایاک نعبدو ایاک نستعین خب نماز ظهر بخون بعد 22تا حمد ب همین روش نماز عصر بخون بعد 23حمد بعد نماز مغرب24 نماز عشا10 دو هفته بخون فقد پنجشنبه بخون منظورم مثلا این پنجشنبه خوندی بعد صبر کن پنجشنبه بعد بخون خیلی حاجت میده عجیبه این نماز
یه ذکر یادت میدم با خلوص نیت بگو برا منم دعا کن عشقم برگرده ، ذکر ۱۲۴ هزار صلوات هرروز هر تعدادی ک میتونی صلوات بفرست و یه گوشه یادداشت کن مثلا امروز هزارتا فرستادی فردا هم همینطور جمع این صلواتا باید بشه ۱۲۴ هزار،عالیه عالی، فقط نباید زنجیره صلواتت و قطع کنیا هرروز بفرستی تا بشه ۱۲۴ هزار