2777
2789
عنوان

کی تلگرامش وصلهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 26 پست
میشه بهت کانال بدم پرو‌کسی برام بفرستی🥺

بده بدم مامانم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

فک کنم فقط اونایی ک وای فای دارن وصلن

منم نمیتونم وصل بشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با مودمید یا نت سیم کارت

هردو 

کار میکنن

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
آخه کار میکرد خریت کردم اومدم از تلگرام بیرون دیگه وصل نمیشه😭 شما خریدی ف‌یلترشکن؟

نه رایگانه🫠

میخای باز ایدی کانالو بده برات بفرستم

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
اخه نت من گوگل رو هم بزور میاره🥲

اگه جز شهرهایی هستی که زدنش  بخاطر همینه

نه رایگانه🫠میخای باز ایدی کانالو بده برات بفرستم

دمت گرمممم 

IraneAzad_Net

shaxhabb

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
وای شهاب منم دارم خیلی خوبه😍

اگه وصلی میشه از پرو‌کسیای جدیدش واسم بفرستی؟

اشتباه کردم اومدم بیرون دیگه وصل نمیشم😭

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

سلام عزیزم یه تایپک دیدم که شما زدید ساب جذب کراش دارید بعد اون سایت که داده بودید الان ساب برداشته می‌خواستم بپرسم هنوز اون ساب خودتون دارید که برام بفرستی🥺